Moderator: SebaSTI
Miko napisał(a):Dziwi mnie tylko ze Subaru nadal chce wspolpracowac z AtkonsonemMusi niezla kase wnosic do zespolu....
Marmetal napisał(a):Sezon 2008 powinien być jeszcze ciekawszy, gdyż mają wrócić fabryczne zespoły Mitsubishi, Skody i Hyundai'a, a Suzuki zaliczy pełny cykl.
Miko napisał(a):Marmetal napisał(a):Sezon 2008 powinien być jeszcze ciekawszy, gdyż mają wrócić fabryczne zespoły Mitsubishi, Skody i Hyundai'a, a Suzuki zaliczy pełny cykl.
Owszem mozliwe, ze bedzie jeszcze wiecej aut/zespolow ale do kalendarza maja wejsc takie rajdy jak np. Jordania. Moim zdaniem juz w kalendarzu jest zbyt duzo malo atrakcyjnych rajdow i przede wszystkim 16 rund to za duzo. Powinno sie zostawic gora 14 rajdow, klasyki typu monte carlo, finlandia, szwecja.
Miko napisał(a):Dziwi mnie tylko ze Subaru nadal chce wspolpracowac z AtkonsonemMusi niezla kase wnosic do zespolu....
Miko napisał(a):
Dziwi mnie tylko ze Subaru nadal chce wspolpracowac z Atkonsonem![]()
Miko napisał(a):Jeszcze jedna wazna rzecz. Zmieniaja sie zasady SuperallyW koncowej klasyfikacji beda wliczani zawodnicy, ktorzy ukonczyli wszystkie etapy. Ponadto dodatkowe punkty za trzy pierwsze miejsca pod koniec kazdego etapu- wieksza walka na OS nawet podczas ostatniego etapu
Miko napisał(a):Co do Atkinsona. Mikko co prawda nie radzil sobie najlepiej na poczatku, ale byl wtedy mlodszy niz Atkinson obecnie. Jesli sie nie myle sa oni rowiesnikami a a jak jezdzi obecnie Mikko kazdy wie
Miko napisał(a):Co do Atkinsona. Mikko co prawda nie radzil sobie najlepiej na poczatku, ale byl wtedy mlodszy niz Atkinson obecnie. Jesli sie nie myle sa oni rowiesnikami a a jak jezdzi obecnie Mikko kazdy wie
Miko napisał(a):Z Sarrazinem nie przedluzyli kontraktu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości