andrew88 napisał(a):Nowe malowanie samochodu Juniora: http://rallynews.pl/lang.en/no/pnews/7620
Nawet fajne, ciekawe czy Kajetanowi też zmienią.
To jest stare malowanie

Moderator: SebaSTI
andrew88 napisał(a):Nowe malowanie samochodu Juniora: http://rallynews.pl/lang.en/no/pnews/7620
Nawet fajne, ciekawe czy Kajetanowi też zmienią.
Gąsior napisał(a):Już jeden polski kierowca jeździ CytrynąAle fakt pozostaje - jest to jedyna rozsądna próba ratowania sezonu, zarówno pod względem marketingowym jak i sportowym. Ciekawe jak da się okroić program (co na to FIA). Obstawiam europejskie rundy.
Mozna nas nazywać hejterami, ale o tym jak będzie wyglądać sprawa z tym samochodem to wiedział każdy. W sferze pobożnych życzeń pozostawało liczenie, że w tym roku MI zrobi duży progres w przygotowaniu auta, a i ono samo przyspieszy samoistnie od zeszłego sezonu. Teraz Michałowi pozostało pokazać, że jednak potrafi zapi....... czego naprawdę szczerze mu życzę.
Domson napisał(a):No i Michał w Sardynii powraca z Fiestaczem. Ciekaw jestem malowania i jakie będzie tempo
wiechu100 napisał(a):Domson napisał(a):No i Michał w Sardynii powraca z Fiestaczem. Ciekaw jestem malowania i jakie będzie tempo
Zachowawcze, naukaDo kogo go teraz porownywac zastanawiam sie. Jak jezdzil Mini to bylo, ze Prokop ma Fieste, teraz bedzie, ze Prokop juz dlugo nia jezdzi. Ja oczywiscie rozumiem, ze auto trzeba poznac i mam nadzieje, ze talem Michala pomoze mu juz od pierwszego startu nawiazac kontakt chociaz z Prokopem a nie reszta sezonu nauka i dzwony. Naprawde fajnie by bylo wreszcie zaciskac kciuki za Naszego
tadeknovak napisał(a):Kościuszko przejechał 5 rajdów (z zaplanowanych 13) Na początku sezonu Wielki Ojciec i jego czarny pijar piali z radości że pełny sezon, fabryczne auto itd...Jak trzeba byc naiwnym albo kompletnie głupim żeby teraz zobaczyć że za pieniądze na Mini na kolejne 8 !!! rajdów z Fordem starczy zaledwie na 3 !!!! Jeżeli komuś takiemu Lotos daje pieniądze to albo w Lotosie siedzą ludzie którzy kompletnie nie znają realiów rajdów WRC i cen..albo Grubas ma dar przekonywania albo wręcz opowiadania bajek. A jak teraz to widza ludzie? Jak oceniają Kościuszkę??? Kubicy budżet wystarcza na to co zaplanował, Kajetanowiczowi też. Są wyniki u jednego i drugiego. Oby były i u tego trzeciego...chyba ze znów usłyszymy o nowym aucie, nauce, zbieraniu doświadczeń itd
żółtodziób napisał(a):Myślę, że Fieścina Młodego wypasiona też nie będzie i megawyników tym nie zrobi. Rzecz w tym, żeby się ścigać przez cały rajd a nie zastanawiać się co się kiedy zepsuje i czy opony nie skończą sie w połowie rajdu. Same wyniki to jeśli będą lepsze od Prokopa to bedzie bardzo dobrze.
tadeknovak napisał(a):To nie chodzi o to czy komuś z nas cos zabiera czy nie. Chodzi o to ze kierowca rajdowy na takim poziomie powinien podejmować decyzje zgodne z rozsądkiem i realiami a nie lewitować w Matrixie. Masz Luxxxxx informacje skoro wiesz co ile kosztuje, na pewno dokładnie znasz oferty z M-Sportu i Italiamotorsport.Brawo. Ja się tego nie podejmuje ale widzę co na ile i gdzie pozwala jechać. I to samo dotyczy budżetu Kubicy..tu też wielkie brawa za znajomośc kontraktu Kubicy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości