Moderator: SebaSTI
Zainspirowane malowaniem Forda GT z tegorocznego LeMans
rubens napisał(a):Yaris wygląda i brzmi coraz lepiej - oglądając filmiki z testów Haninena na suchym asfalcie można odnieść takie wrażenie
dziwi mnie fakt, że wożą poprzednią wersję tylnego spojlera, a nie tą okrąglejszą z oficjalnej prezentacji
Mad Max napisał(a):phildoon nie do końca zgodzę się z tym co napisałeś bo o ile przy braku sukcesów czy nawet porażkach Ford może się od tego odciąć to w przypadku sukcesów już tego marketingowo tak łatwo nie ugryzą i moim zdaniem w zaistniałej sytuacji gdy Ogier dołączył do MSprotu i oni powinni bardziej się zaangażować w ten interes bo mam dziwne wrażenie że wymyka im się z rąk niepowtarzalna szansa.
rubens napisał(a):Yaris wygląda i brzmi coraz lepiej - oglądając filmiki z testów Haninena na suchym asfalcie można odnieść takie wrażenie
dziwi mnie fakt, że wożą poprzednią wersję tylnego spojlera, a nie tą okrąglejszą z oficjalnej prezentacji
miszczu140000 napisał(a):Oj tam pierdzielicie sytuacja wygląda tak jeśli będą wygrywać a nawet zdobędą majstra to Ford będzie jaki to nasza fiest jest super a ecco-bost jest wogóle zajebi*ty a jak Ogi wogóle będzie w tyle i powie że to szajse i zmieni zespół to oficjałowie Forda mogą powiedzieć że nie mają nic z tym wspólnego oczywiście Ford wspiera M-Sport bo dla Forda takie kwoty to pryszcz i ja chcę aby taka sytuacja pozostała jak najdłużej bo widac ze M-Sport jest w miare dobrze zaządzany i radzi sobie dobrze finansowo a jak Ford powróci to po kilku sezonach może się znowu wycofać i wtedy z M-Sportem może być różnie
Myślę że Ford mógł sypnąć $$$$ tak samo jak myślę że Malcolm mógł sypnąć $$$$ bo też go na to stać a OGi raczej nie będzie zarabiać takich kokosów jak w VW, ale skoro oficjalnie nie sypnęli euraczami to dlaczego oficjalnie będą mogli się ogrzewać przy ew. jego tytule ?? za to w przypadku niepowodzenia umyją od tego ręce, uważam to za mocno nie fire zagranie i śmiem twierdzić że Malcolm na takie zagranie nie pozwoli tym bardziej że oferta przyłączenia się do tej zabawy była a z niej nie skorzystali.żółtodziób napisał(a):Serio myślicie,że transfer Ogiera do M-Sportu mógł się obyć bez hajsu od Forda? Myślę, że sypnęli groszem, tylko nie takim, żeby dodać słowo "Ford" do oficjalnej nazwy zespołu.
Mad Max napisał(a):Myślę że Ford mógł sypnąć $$$$ tak samo jak myślę że Malcolm mógł sypnąć $$$$ bo też go na to stać a OGi raczej nie będzie zarabiać takich kokosów jak w VW, ale skoro oficjalnie nie sypnęli euraczami to dlaczego oficjalnie będą mogli się ogrzewać przy ew. jego tytule ?? za to w przypadku niepowodzenia umyją od tego ręce, uważam to za mocno nie fire zagranie i śmiem twierdzić że Malcolm na takie zagranie nie pozwoli tym bardziej że oferta przyłączenia się do tej zabawy była a z niej nie skorzystali.żółtodziób napisał(a):Serio myślicie,że transfer Ogiera do M-Sportu mógł się obyć bez hajsu od Forda? Myślę, że sypnęli groszem, tylko nie takim, żeby dodać słowo "Ford" do oficjalnej nazwy zespołu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości