Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez peterpz » piątek, 3 lut 2006, 18:15

Mikko zepsul się Focus... po raz kolejny :P Swojadrogą to dziwne że on ma problemy (w Monte Carlo też cos bylo) a Gronholm nie (odpukać). ;) Może SupeRally uratuje kilka punktów :P
peterpz

Postprzez Ohlins » piątek, 3 lut 2006, 18:20

warto zauwazyc ze jest walka, loeb daje z siebie wszystko jak mówi mysle ze s szwecji marcus moze wycisnąc jeszcze więcej, i wreszcie. wielka szkoda hirvonena :(
Ohlins
A6

Postprzez SiwY » piątek, 3 lut 2006, 18:23

No i prawidłowo mam nadzieje ze Marcus bedzie tak jechał cały czas :wink: bo jak narazie widac ze juz Loeb nie jest taki wspaniały jak w tamtym sezonie.. :wink: moze porostu Cytrynka nie jest juz taka konkurencyjna ,a moze to nie jego dzień.... mozna gdybać to dopiero pierwsza pętla rajdu i wiele sie wydazy... ale i tak Marcus wygra!!!!!!!!!! :wink: 8) :roll:
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez peterpz » piątek, 3 lut 2006, 18:29

Nie! Po prostu Szwecja to rajd Marcusa... tak jak Niemcy to rajd Loeba. A Marcus po prostu ma wreszcie swietny samochód, a nie tą zrytą 307 WRC :P

Myślę że jutro moze być lepiej bo marcus będzie startował jako ostatni wiec już nie będzie czyścił trasy :D
peterpz

Postprzez adamlen » piątek, 3 lut 2006, 18:36

Na OS4 i 5 strata Gronholma do Loeba była po 0,8 sekundy a na OS6 jest 0,6 sekundy, niezła walka oby tak do końca.
Kościuszko chyba uszkodził samochód bo coś słabiej jedzie.
"Nie wiedziałem co robić, więc jechałem szybko" - Robert Kubica po wygraniu pierwszego oesu Rajdu Monte Carlo 2014
adamlen
A6

Postprzez SiwY » piątek, 3 lut 2006, 18:44

Mam nadzieje ze różnice beda takie jak dzisiaj bo jak narazie to jest piękna walka jak by tak cały sezon.... :wink:
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez qbus » piątek, 3 lut 2006, 19:31

Junior nawet daje sobie rade, szkoda tylko, że obejżdzają go N-ki

Enki w sensie N3 czy N4? bo ze objezdza go N4 to nic dziwnego... a ze N3... Pinomaki to swir... miejscowy pewnie zna drogi doskonale, jezdzi po sniegu od urodzenia wiec yhm... wogole biorac pod uwage doswiadczenie Michala w WRC ktorego nie ma i doswiadczenie Michala w jezdzie S1600 po sniegu ktore tez jest znikome dla mnie wynik ktory robi narazie jest bardzo dobry... czasy regularnie lepsze od Karnabala (ktorego swoja droga nie ma w wynikach 5 ss i jedzie w Szwecji nie poraz pierwszy, autem w klasie N4 a co to oznacza... start, ciasne nawroty i opory to jest strata S1600, nawet dlugi kolec nie jest w stanie tego zniwelowac az tak, niemniej jednak 2-3 lata temu bylo to nie do pomyslenia aby walczyc z N4 samochodem klasy S1600) i walka jak rowny z rownym z czechoslowacka trojka... czad. Miedzy Beresem, Michalem i Prokopem po pierwszym dniu roznice sa bardzo male... zapowiada sie bardzo dobra walka jutro... i oby Michal jechal tak dalej.

Loeb to cyborg... i tyle...
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez Saruto » piątek, 3 lut 2006, 19:37

Loeb tylko 10 sekund traci :lol: myślałem że straci więcej , jest niesamowity :D
Solberg tak jak myślałem... daleko , Sołowow całkiem nieźle , Kościuszko też nieźle :)
ale jeszcze dwa dni rajdu , nawet Mattias może wygrać 8)
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez FanGrzyb » piątek, 3 lut 2006, 20:07

Nic bym nie miał przeciwko, jeśli by takim rezultatem się skończył rajd lecz walka jeszcze napewno będzie, mam nadzieję, że się Marcus nie da. A naszym życze awansu o kilka pozycji :)
FanGrzyb
A5

Postprzez Picias » piątek, 3 lut 2006, 20:37

Ależ oni nadali tempo niasamowite. Takie niewielkie różnice na prawie 40 km odcinku, niezła jazda. Szkoda że Solberg z kłopotami bo by tez się włączyl do walki a tu juz taka strata. A nasi rodacy też niczego sobie oby tak dalej. cikawe kto wytrzyma lepiej takie tempo Marcus czy Sebastien,obydwaj nie ukończyli w tamtym sezonie. Czekam na jakieś relacje bo chyba będzie na co popatrzeć.
Picias
N2

Postprzez peterpz » piątek, 3 lut 2006, 21:41

Mam nadzieję że Hirvonenowi uda się przesunąć na jakąś punktowaną pozycję :P
peterpz

Postprzez adamlen » piątek, 3 lut 2006, 22:09

Sołowow powiedział że złożył protest bo został blokowany (info na głownej stronie autoklubu) ale jesli rozpatrzą to pozytywnie to co zyska :?:
Mówił też że gdyby nie ta "przygoda" byłby w klasyfikacji przed KOpeckym ale żeby tak było musiałby na tym oesie zająć miejsce w pierszej dziesiątce?:shock:
"Nie wiedziałem co robić, więc jechałem szybko" - Robert Kubica po wygraniu pierwszego oesu Rajdu Monte Carlo 2014
adamlen
A6

Postprzez Basket » piątek, 3 lut 2006, 22:11

Karol napisał(a):Coś mi się wydaje, że to będzie przegrany rok dla Subaru...Strasznie awaryjna ta nowa Impreza.

A mi nie.Pamiętasz rok 2003 :?: Po trzech pierwszych rajdach Solberg miał zaledwie trzy punkty na koncie a Impreza też nie była wtedy wzorem niezawodności :P Mimo to został wtedy mistrzem świata.Nie przesądzał bym niczego po 2 rajdach :wink:
Solberg OGNIA !!!
Żaden maluch nie potrafi wejść bokiem w zakręt. Każdy za to potrafi tak wyjść z zakrętu...
Basket

Postprzez Gość » piątek, 3 lut 2006, 22:51

adamlen napisał(a):Sołowow powiedział że złożył protest bo został blokowany (info na głownej stronie autoklubu) ale jesli rozpatrzą to pozytywnie to co zyska :?:
Mówił też że gdyby nie ta "przygoda" byłby w klasyfikacji przed KOpeckym ale żeby tak było musiałby na tym oesie zająć miejsce w pierszej dziesiątce?:shock:

Niby jestem kibicem tego sportu, ale naprawdę nie wiem, jak postępuje się w takiej sytuacji. Michał składa protest, w którym pewnie pisze o poniesionych stratach. No i w jaki sposób zareagować ma adresat protestu :?: Dadzą mu czas zwycięzcy klasy :?:

A co do domniemanego blokującego. Na imię ma Dick. Takie imię nie może chyba wiązać się z normalnym dzieciństwem :lol: . Pewnie odgrywa się teraz za doznane wtedy krzywdy :D .
rally_psycho

Jeśli szukasz jakiejś informacji w sieci, korzystasz z Google. Google pyta Chucka Norrisa.
Gość
N1

Postprzez Saruto » piątek, 3 lut 2006, 23:09

Basket napisał(a):A mi nie.Pamiętasz rok 2003 :?: Po trzech pierwszych rajdach Solberg miał zaledwie trzy punkty na koncie a Impreza też nie była wtedy wzorem niezawodności :P Mimo to został wtedy mistrzem świata.Nie przesądzał bym niczego po 2 rajdach :wink:

Tylko że wtedy nie jeździł Loeb :D myśle że walka rozegra się pomiędzy Marcus'em a Sebą :)
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata