Moderator: SebaSTI
wrc22 napisał(a):bercik napisał(a):nahram1 napisał(a):Andrzej napisał(a):Ja potrzebuję pomocy w zlokalizowaniu tego miejsca z 1:32 tego filmu:
http://www.mototube.pl/film/921/rajd-po ... ma-akcja-/
Wie ktoś może gdzie to jest?
Z tego co się orientuję to jest odcinek Grabówka. Wg nowej mapy jakieś 2km od punktu 1 w kierunku startu.
Ja również myślę że to Grabówka. Stałem tam w tamtym roku.
To na pewno jest Grabówka. W sumie fajna miejscówka bo dużo widać i nie ma krzaków.
Andrzej napisał(a):wrc22 napisał(a):bercik napisał(a):nahram1 napisał(a):Andrzej napisał(a):Ja potrzebuję pomocy w zlokalizowaniu tego miejsca z 1:32 tego filmu:
Z tego co się orientuję to jest odcinek Grabówka. Wg nowej mapy jakieś 2km od punktu 1 w kierunku startu.
To na pewno jest Grabówka. W sumie fajna miejscówka bo dużo widać i nie ma krzaków.
+ namiocik się gdzieś zmieści na pewno.Może mi ktoś to miejsce zaznaczyć na mapie? Myślę ,że nie tylko mnie się to przyda.
Zigzaz napisał(a):Czy ktoś orientuje się w jakiej cenie (i czy w ogóle będą) bilety jednorazowe? Przy założeniu, że zostaję na oesie cały dzień i kupuję jedną wejściówkę może bardziej opłaca się właśnie to rozwiązanie niż karta kibica za 150 pln. Niestety nie mogę nigdzie zdobyć info na ten temat.
PS. Nie chodzi mi o karnet jednodniowy, tylko o bilet jednorazowy.
Mociag napisał(a):Andrzej napisał(a):wrc22 napisał(a):bercik napisał(a):nahram1 napisał(a):Andrzej napisał(a):Ja potrzebuję pomocy w zlokalizowaniu tego miejsca z 1:32 tego filmu:
+ namiocik się gdzieś zmieści na pewno.Może mi ktoś to miejsce zaznaczyć na mapie? Myślę ,że nie tylko mnie się to przyda.
Patrząc po on-boardach to jest początek OS, ale nie jestem w 100 % pewny.
Zigzaz napisał(a):Hm, no w sumie racja, organizator też pewnie wpadł na to, że mu się to nie będzie opłacać. W każdym razie wysłałem też zapytanie w tej sprawie ze strony rajdu, może ktoś odpowie, to poinformuję.
ALE: na stronie rajdu w dziale FAQ jest taki oto zapis:
Czy bilety można będzie kupić w dniu rajdu czy należy to zrobić poprzez sklep na Państwa stronie www ?
Bilety (zarówno jednorazowe jak i całodniowe oraz na cały weekend) będą dostępne także podczas rajdu w wybranych punktach w Mikołajkach i okolicach. Informacja o punktach dystrybucji pojawi się w dziale KIBICE tuż przed Rajdem.
Andrzej napisał(a):Zigzaz napisał(a):Hm, no w sumie racja, organizator też pewnie wpadł na to, że mu się to nie będzie opłacać. W każdym razie wysłałem też zapytanie w tej sprawie ze strony rajdu, może ktoś odpowie, to poinformuję.
ALE: na stronie rajdu w dziale FAQ jest taki oto zapis:
Czy bilety można będzie kupić w dniu rajdu czy należy to zrobić poprzez sklep na Państwa stronie www ?
Bilety (zarówno jednorazowe jak i całodniowe oraz na cały weekend) będą dostępne także podczas rajdu w wybranych punktach w Mikołajkach i okolicach. Informacja o punktach dystrybucji pojawi się w dziale KIBICE tuż przed Rajdem.
To teraz przydało by się dowiedzieć do czego upoważnia bilet jednorazowy i czy nie będzie problemu ze zdobyciem takiego biletu. Można się nieżle naciąć nie zamawiając rallypass'a przez internet.
TGR napisał(a):Ludzie wejdźcie sobie na stronę rajdu, przeczytajcie powoli i wszystko będzie jasne. Bilet jednorazowy /dzienny/ upoważnia tylko do wstępu na odcinki w danym dniu plus strefę serwisową. Nie zawiera on karty parkingowej za którą trzeba osobno zapłacić. Chcę zobaczyć taką osobę, która ma ochotę zaliczyć więcej niż dwa przejazdy tego samego oesu. Gratuluję pomysłu. Dlatego organizator nie przewiduje sprzedaży wejściówki na jeden oes. Dodatkowe wejściówki są na czwartkowy i niedzielny super oes.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości