Wyznawców twojej filozofii jest więcej... ale to co się działo na tym rajdzie przechodzi wszelkie pojęcie zdrowego rozsądku... tam gdzie ja stałem safeciarze mieli na wszystko wyjeb*** a taśmy nie było wcale, ludzie stawali jak chcieli i gdzie chcieli i to że nikt nie zginął uważam za cud... a przykładów mogę mnożyć.ToKu napisał(a):W mojej ocenie, po prawej stronie hopy było bezpiecznie, natomiast po lewej za wierzbą powinna być koperta, drut kolczasty, miny i policja. I to ja mówię, gdzie moja filozofia rajdowa to jak najmniej kopert i taśmy, której notabene w tym roku bardzo oszczędnie używali.
Atmosfera super, walka super, Ogi i JML mega... Tanak i Kubica miazga - więcej z tych Fiest nie wycisną bo i tak idą wszystko... przewaga VW nad całą resztą jest olbrzymia... tam gdzie my oglądaliśmy kibiców raczej mało... plus dla organizatora za odcinki które wytrzymały bez większych problemów dwa przejazdy... organizacja pod kontem zabezpieczenia i kibica DNO i 20m mułu !!! zeszły rok nikogo niczego nie nauczył... znowu stref dla vipów więcej niż dla kibiców... w tym roku znowu rajd się prześlizgnął ale mam nadzieję że ocena po rajdzie będzie bardziej dobitna ze strony oficjeli FIA... rajd zrobiony po taniości żeby kasy sobie do kieszeni napchać jak najmniejszym kosztem... więcej nie ma sensu pisać bo od kilku lat pisze to samo i niczego to nie zmienia...
Ja pierdo**** to co mają powiedzieć w Szwecji Finlandii, Sardynii, Portugalii, Meksyku, Argentynie itp itd... Noworól kracze tak jak reszta tego pojeb*** PZM... poza tym to za strefy kibica ich umieszczenie blokady itp był odpowiedzialny jaśnie szanowny delegat Piotr Burdalski - https://www.facebook.com/pages/Testy-u- ... fref=photo - wystarczy poczytaćmadman napisał(a):Ktoś słyszał tłumaczenie Noworóla w Radiu Rajdowym wczoraj po zakończeniu rajdu? Tłumaczył, że nie dało rady tworzyć więcej stref ze względu na... ukształtowanie terenu.