Moderator: SebaSTI
Newmann napisał(a):Organizatorzy boją sie chyba bardzo o zakorkowanie dróg. Znaki z zakazem parkowania i zamknieciem drogi stoją o wiele wcześniej niż w latach ubiegłych. Na odcinku Gawliki znaki zakazu stoją już przy mecie zeszłorocznego odcinka, a jak wiemy meta w tym roku jest spory kawał wcześniej, bo jeszcze przed wioską Gawliki Małe
Andrzej napisał(a):Ja potrzebuję pomocy w zlokalizowaniu tego miejsca z 1:32 tego filmu:
pestkos napisał(a):Wydaje mi sie ze jest to hopa przez skrzyzowanie drogi asfaltowej os.Paprotki (droga z Miłek do Rydzewa tam tą droge przecina odcinek)
Jeżeli sie myle niech mnie ktoś poprawi.
Bedzie tam strefa kibica?Warto sie tam pchać?
Po filmikach widac ze mało miejcsca tam na ogladanie.
pozdro
pestkos napisał(a):Wydaje mi sie ze jest to hopa przez skrzyzowanie drogi asfaltowej os.Paprotki (droga z Miłek do Rydzewa tam tą droge przecina odcinek)
pozdro
młody_FFRT napisał(a):pestkos napisał(a):Wydaje mi sie ze jest to hopa przez skrzyzowanie drogi asfaltowej os.Paprotki (droga z Miłek do Rydzewa tam tą droge przecina odcinek)
pozdro
Tak to jest os Paprotki tak jak mówisz, byłem tam rok temu i dwa lata temu (wtedy oes leciał w drugą stronę) fajna miejscówa, rok temu Kościuszko zaliczył tam dzwonahttp://www.youtube.com/watch?v=FqePs8WcZYU
TGR napisał(a):Podobno tor w Mikołajkach jest już gotowy. Może ktoś puści fotę?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości