Tak sobie myślę jak patrze na wyniki Ogiera czyli reprezentanta wąskiej grupy najszybszych na ziemi że różnica między naszymi najszybszymi a nim to jakies 3s/kilometrze na Spalonej i jakieś 5s na zupełnie nowym dla wszystkich os.
Moderator: SebaSTI
Ja "słyszałem", że relacja z Monte jest pod tym linkiem.
http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=256
Jest tam temat Monte 2012 da1 ;] Jak ktos nie ogarnał ES wczoraj.
Rock240 napisał(a):Ja "słyszałem", że relacja z Monte jest pod tym linkiem.
http://rutracker.org/forum/viewforum.php?f=256
Jest tam temat Monte 2012 da1 ;] Jak ktos nie ogarnał ES wczoraj.
MSG Racing czy musze sie rejestrowac aby sciagnac MC dzien 1?? niestety nic nie kumam z ruskiego:/
Widze ze temat Kosciuchy jest na topie wiec moze i ja cos wrzuce od siebie. Faktem jest ze Michal nie ma doswiadczenia na monte wiec nie ma co sie spinac ze wolno jedzie, poza tym jedzie tak naprawde po pewne punkty ktore zaowocuja pod koniec sezonu wiec jedzie "z głowa" . Ale musze przyznac ze po cichu liczylem na troche wiecej, bo mam wrazenie ze im dluzej nasi mistrzowie kierownicy spedzaja czasu na "upalanie" polskich oesow, tym dalej im do swiatowej czolowki.
okun911 napisał(a):Wszyscy się podniecają, że nasz vicemistrz świata dostaje baty od BB i zaczyna przegrywać z DS3R3T, tylko niech ktoś mi powie po co on ma z nimi walczyć, chyba tylko po to żeby wylecieć gdzieś po drodze. Kościuszko ma być na mecie, może sobie jechać tempem spacerowym i przegrywać nawet z C2R2 byle by dojechał.
menson napisał(a):BB włożył ale to było do przewidzenia, ale to że nasz eksportowy kierowca przegrywa z Cedricem Robertem który jedzie DS to już jest masakra jakaś
Loeb1987 napisał(a):menson napisał(a):BB włożył ale to było do przewidzenia, ale to że nasz eksportowy kierowca przegrywa z Cedricem Robertem który jedzie DS to już jest masakra jakaś
Ty chyba nie masz pojęcia kto to jestna rajdzie Monte Carlo zleje każdego Polaka jaki pojedzie eNką.
d-z rallyfans napisał(a):Loeb1987 napisał(a):menson napisał(a):BB włożył ale to było do przewidzenia, ale to że nasz eksportowy kierowca przegrywa z Cedricem Robertem który jedzie DS to już jest masakra jakaś
Ty chyba nie masz pojęcia kto to jestna rajdzie Monte Carlo zleje każdego Polaka jaki pojedzie eNką.
Tutaj niestety nie liczy się to kim jest Cedric Robert i jakie ma doświadczenie, ważne że jedzie ośką
Sylwek_GSi napisał(a):Jak narazie tempo in plus LOEB, OGIER, LATVALA, SORDO, NOVIKOV, SOLBERG in minus TANAK, NEUVILLE (myślałem że bedzie szybciej), Wilson inni turyści poza klasyfikacją
Seraf napisał(a):Po tym rajdzie i końcówce zeszłego sezonu widac ze Latvala i Ogier sa juz szybsi od Loeba tylko brakuje im tego zeby dojezdzali do mety i konczyli rajdy
in minus?? dla chłopaszków co maja zero doswiadczenia w WRC,kilka latek na karku?? do tego Tanak jest lepszym specjalista od miekkich nawierzchni a Thierry mial 5 czas na 3 ss i na tym samym odcinku był juz na 8 miejscu w GENERALCE w pierwszym stacie w cyklu WRC i tym ze autem. Oni we dwoch to maja jechac zeby tylko przejchac, poprawiac notatki i szukac sposobu na poprawe swojej jazdy. Nic od nich sie wiecej nie wymaga. Ten drugi juz niestety nie jedzieSylwek_GSi napisał(a):in minus TANAK, NEUVILLE
MSG Racing napisał(a):Jakby cisnął i pokazał szybkość to może by mu było łatwiej i szybciej wsiąść do jakiegoś WRC.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości