To tylko testowy i Sołek takowy wygrał, a później nie trzymał tempa. Widać, że testują opony bo różnice w stawce ogromne. Nie ma się co oszukiwać wygra Loeb, Sordo drugi. Jeśli golf się nie popsuje i będzie stosunkowo szybki to może Ogi powalczy o pudło bo as JML na pewno sprawdzi wytrzymałość nowej konstrukcji w rajdowych warunkach.
pewnie bedzie tak jak mówisz, ja obstawiam całe podium dla cytryny 1. Loeb 2.Sordo/Hirvo 3.Hirvo/Sordo Mam tez jednak nadzieje ze Juho sie pokaze z dobrej strony i zakoczy wszystkich
BO KIBICE DOCENIĄ GDY DRIVER STARA SIĘ, KIEDY IDZIESZ PEŁNA DZIDĄ TO POKOCHAJĄ CIĘ !!!
Oponowa loteria zaczęła się już na testowym, no pięknie, to tylko daje nam nadzieję na ciekawe wyniki. Zapewne tak jak piszecie, na końcu i tak Loeb będzie pierwszy, ale w sumie niczego nie można być pewnym. Jeden odcinek może zaważyć o tym kto wygra. Już nie mogę się doczekać jutra i jeżeli Kościuszko wbije się do Top3 na którymś odcinku, tak jak teraz, to będzie niezłe zaskoczenie
Stawiam że Bryan będzie w TOP 5 a podium zapełnią same cytryny o ile Ogier nie poszaleje! Po Loeb'ie każdy się spodziewa zwycięstwa. Forma Sordo i Haninnena jest ciekawostką. Szkoda że w Mini Kościuszko bo kto wie co mogłoby być ale gdybanie Wiadomo że Monte nie jest miarodajnym rajdem ale będzie to najciekawszy początek sezonu od ładnych kilku lat!
Wymienię się kartkami polskich zawodników oraz ogólnie rajdowymi z autografami lub bez
Jak się warunki nie zmienią to może być Meksyk! Bryan dzięki Janner jest wjeżdżony w takie śnieżne asfalty, więc liczę na dobry wynik. Po cichu na TOP3.
Bryan powiedzial, ze wolalby suche warunki poniewaz latwiej bedzie mu wyczuc auto, ktore jest przeciez dla niego nowe. Poza tym to DS3, ale wersja z 2011 roku. Osobicie nie stawialbym na pierwsza piatke, o ile nie wypadnie wiele zalog.
Wyniki z odcinka testowego ciekawe, ale nie sugerowalbym sie zbytnio nimi. Fajnie natomiast, ze w nocy popadalo i mamy prawdziwe Monte Carlo!
To ms nie irc. Tam jada naprawdę dobrzy zawodnicy ) Trochę bardziej doświadczeni niż BB. Jak będzie top8 to będzie dobrze. Top5 to byłby ogromny sukces. Co z tymi zakladami o piwo. Ktos kiedys pisal, ze vw nie wygra rajdu w tym roku ?