Przyznam szczerze, że nie obstawiałem Marcusa jako zwycięzcę pierwszego oesu. Strasznie ciasno w ścisłej czołóce. Ale emocje zaczynają sie dopiero jutro.
Już widać że jutro będzie gorąco. Straszny ścisk w czołówce takie rajdy lubię. Jak dla mnie to brakuje jeszcze tutaj polaków a zwłaszcza Kuchara.Gronholm jak zwykle pierwszy ale emocje będą bo przewaga jest niewielka a właściwie prawie jej nie ma.
rav napisał(a):O czym wy mówicie. Te wyniki o niczym nie świadczą. To taka zabawa dla publiczności.
Poprostu zaczoł się rajd i komentujemy OS wiadomo że ten ponad kilometrowy os jeszcze o niczym nie świadczy ale mniej więcej pokazuje kto jest w "formie" i kto może być jutro groźny.
Jeśli chodzi o Fiata Palio S1600, to o ile dobrze pamietam, jakiś czas temu pojawiło sie kilka newsów na temat tego samochodu. Wiec może jest to auto testowe.
Czy widzieliście może zdjęcie z szejkdałnu na wrc.com? Mam nadzieje, że na OS'ach bedzie taki wyryp.
kewals- Groszek wcale tak bardzo nie sprząta trasy, przed nim jadą Loeb i Colin, a zreszta Loeb już nie jedzie, a Markus chyba już nie będzie się liczył po tej stracie. Ale żeby Panizzi był przed Colinem, to już lekka przesada :))
siedzę sobie w budzie, wchodzę do netu i patrzę " solber prowadzi" !!! ale byłem szczęśliwy otwieram okno z wynikami live i się okazuje że Peter już nie jedzie szkoda ładnie Schwarz po 2 os druga pozycja. troszke słabo Colin, ale to dopiero początek i jeszcze wszystko może się zdażyć. co do Sebastiana to trochę dziwna historia. zabrakło paliwka no cóż, zdarza się pzdr