Uddeholm Swedish Rally

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez gumowy » piątek, 3 lut 2006, 14:59

i tak trzymać!!
powoli, bo powoli, ale chłopaki jadą w górę w ogólnej klasyfikacji!!
Dla mnie rewelacja jeśli chodzi o Sołka i Juniora, robią zajebiste postępy z osu na os.
Jednak licze na to, że młody sie jeszcze rozkręci i wskoczy wyżej w s1600, bo jeśli chodzi o generalke to i tak wydymał dużo N-ek i jakies tam 2 WRC.
Sołek żeby tak trzymał, to napewno będzie w 2 dziesiątce!!
gumowy
N1

Postprzez peterpz » piątek, 3 lut 2006, 15:00

mda napisał(a):Solberg jak zawsze wiecej gada niz robi (tak wiem ze mial awarie polosi, ale po co w informacji przed rajdem mowic ze wygra? :roll: ) Mancin, zbiera doswiadczenia na Magurski, mysle ze troche ich wywiezie, Sołek reawelka, i "Miko" nie najgorzej..

Coś ta impreza Pettera awaryjna :P Solberg narzekał od zawsze też na to że silnik nie ma tyle mocy ile by chciał :P
peterpz

Postprzez Marmetal » piątek, 3 lut 2006, 15:02

Ciekawie, ciekawie :). Jestem zadowolony z wyników Polaków. Kościuszko jedzie bardzo dobrze, Karnabal i Mancin dają radę, a Sołowow dopiero się wjeżdża. Ale nie jest źle! Co do "generalki" to Marcus jak na razie wygrywa, ale Loeb ma niespełna 20 sekund straty. Ale to dopiero początkek, cały rajd przed nami.
Marmetal
S2000

Postprzez KaMiLL WRC » piątek, 3 lut 2006, 15:11

Troszke wspomnien: Pamietacie Szwecje z 2002 roku :?: Tomek Kuchar leciwą Corolla WRC zajął 12 miejsce. Pozostawiajac za swoimi plecami m.in. Henninga Solberga, Jani Paasonena, Stiga Blomqvista, Gillesa Panizziego no i Seba Loeba :lol:
KaMiLL WRC
A5

Postprzez Marmetal » piątek, 3 lut 2006, 15:14

KaMiLL WRC napisał(a):Troszke wspomnien: Pamietacie Szwecje z 2002 roku :?: Tomek Kuchar leciwą Corolla WRC zajął 12 miejsce. Pozostawiajac za swoimi plecami m.in. Henninga Solberga, Jani Paasonena, Stiga Blomqvista, Gillesa Panizziego no i Seba Loeba :lol:

Pamiętamy, pamiętamy :D. Kuchar był wtedy w życiowej formie no i m.in. dzięki temu startowi dostał niesłynną i jakby nie było pechową posadę w Hyundai'u.
Marmetal
S2000

Postprzez Forever » piątek, 3 lut 2006, 15:16

Nie pamietam, ktory to byl rajd Szwecji, ale jechali wtedy w nim zarowno Kuchar jak i Solek. I udzielali Borowczykowi wywiadu Kuchar mowil, ze bandy w tym roku sa wyjatkowo miekkie i wciagaja, nie mozna sie oprzec tak jak zwykle. Solek odpowiedzial, ze bandy zawsze wciagaja... A wiadomo, ze tak nie jest. Nie wiem, czy juz sie tego nauczyl, ale od tamtej pory jakos specjalnie nie wierze w jego sukcesy na sniegu... Wg mnie lepiej niz przyzwoicie nie pojedzie.

ps. Gronholm nie daj sie!!:)
Forever

Postprzez adamlen » piątek, 3 lut 2006, 15:26

No to po jakimkolwiek wyniku dla Juniora po OS4 niezla strata a było juz nieźle chyba za wcześno go chwaliliśmy.
"Nie wiedziałem co robić, więc jechałem szybko" - Robert Kubica po wygraniu pierwszego oesu Rajdu Monte Carlo 2014
adamlen
A6

Postprzez Karol » piątek, 3 lut 2006, 15:29

Sołek całkiem przyzwoicie jak na pierwszy start w samochodzie WRC, liczyłem jednak, że będzie pukał do pierwszej 15...Junior nawet daje sobie rade, szkoda tylko, że obejżdzają go N-ki i na ostatnim oesie coś 4 minuty straty :roll: Mancin się uczy więc na jego czasy patrzę z większym dystansem (uczy się i Lancera i jazdy po Śniegu), ważne jest żeby dojechał. Karnabal mnie rozczarowuje. Liczyłem na więcej, może nawet na jakąś pierwszą 8 w N4... Oby wszyscy na mecie się spotkali bo właściwie tylko Junior potrzebuje jak najlepszego wyniku, reszta - obejdzie się bez spektakularnych sukcesów :wink:
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Postprzez *fly* » piątek, 3 lut 2006, 15:32

no to junior poszalal na os4. ciekawe... awaria czy wylecial! a moze jdno konsekwencja drugiego...
*fly*
A5

Postprzez grizlyyy » piątek, 3 lut 2006, 15:36

Marmetal napisał(a):Pamiętamy, pamiętamy :D. Kuchar był wtedy w życiowej formie no i m.in. dzięki temu startowi dostał niesłynną i jakby nie było pechową posadę w Hyundai'u.

Posadke w Hyundaiu mial juz zaklepana przed rajdem Szwecji
Los Nartos Unitos Muciacos
grizlyyy
N1

Postprzez FanGrzyb » piątek, 3 lut 2006, 16:24

Uuuuu... :? Junior coś wypadł blado na OS 4 jak tu kolega *fly* napisał... Jak będzie coś wiadomo do dajcie znać.
FanGrzyb
A5

Postprzez Zajcev » piątek, 3 lut 2006, 16:59

ja już wyniki obstawiłem i czekam czy się sprawdzi:

Loeb- zwycieżca kurs 2,75 :)
Hirvonen do 6-go miejsca kurs 1,40
Gronholm - do 4-go miejsca kurs 1,50
Solbergh H - Atkinson Ch. kurs 1,45

oczywiście wsyzstko STS
jak nie siądzie to się załamie:(((
Zajcev
N4

Postprzez FanGrzyb » piątek, 3 lut 2006, 17:32

Jak na razie OS 5 wygrał Loeb przed Gronholmem i nie było by w tym nic niezwykłego, gdyby Loeb znowy nie wygrał z przewagą 0.8 s. z Marcusem tak jak na OS 4.
FanGrzyb
A5

Postprzez Kubuś » piątek, 3 lut 2006, 17:55

os 5 mial prawie 40 km a loeb z gronholmem przejechali go prawie tak samo bo 0.8s to praktycznie zadna strata!!! ciekawe jak sie nasi tu zaprezentuje nie wiadomo co sie juniorowi na os4 stalo??? cos z hirvonenem chyba jest nie tak bo go jeszcze w wynikach nie ma szkoda bo dobrze sobie radzil... a gwiazda solberg cos sobie nie radzi auto ma juz dobre a tu 34 s do loeba...
Kubuś
N1

Postprzez Karol » piątek, 3 lut 2006, 18:10

Coś mi się wydaje, że to będzie przegrany rok dla Subaru...Strasznie awaryjna ta nowa Impreza. Widze, że Gronholm w Fordzie odżył. Loeb już nie ma takiej przewagi szybkości jak w 2005 roku. W tamtym sezonie mówił, że nie ryzykuje przesadnie, a rywale mówili, że nie są wstanie nadążać za nim...
https://www.facebook.com/10tonsband?fref=ts
Karol
A6

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata