Moderator: SebaSTI
żółtodziób napisał(a):No to od razu mów, że się Tobie nie chce, a nie że się nie znasz.
żółtodziób napisał(a):sam zacząłeś offop piłkarski
moto_angel napisał(a):Żeby nie odchodzić od tematu to napiszę po raz ostatni o Juniorze do czasu podjęcia jakiejś decyzji o czym ogólnie wiadomo mam nadzieje dot. zmiany auta, a mianowicie jest to kierowca która w Polsce nic nie osiągnął, zdecydowanie nie jest najlepszy wśród naszych, owszem wyjeździł w JWRC tytuły i super jednak jego ego go przerosło kilka razy. Jest to typ kierowcy dla mnie który przesiada się jak tylko pojawia się możliwość na szybsze auto bez regularnych sukcesów i wykorzystania możliwości tego czym jeździł. Jego/całego teamu PR mnie mocno śmieszy i drażni ale należy pamiętać że np. Kuchar ciągle narzeka szukając wymówek, Hołek stawia sobie wysokie cele choć przynajmniej sam potrafi potem skulić ogon za co go ostatnio bardzo szanuję a Nasz Wielki Mistrz Janusz zawsze był skromny, miał czas dla każdego i tak mógłbym dalej porównywać ale to nie miejsce do tego. Wynika z tego że "ten typ tak ma" i tyle. Trzeba się z tym pogodzić i śledzić wyniki jako kibice a nie zachowywać się jak kibole. Oby Seniorowi nadal starczyło pieniędzy i układów na realizowanie pasji syna bo talentu na mistrza świata to on zdecydowanie nie ma. Choć wielu jest takich to na ogół nie kreują siebie i mierzą lepiej cele z możliwościami. KONIEC
speedyzxz napisał(a):Będzie Kubica co dobitnie pokaże miejsce Juniora wtedy może Lotos sie zwinie po sezonie do teatru RSMP
wiechu100 napisał(a):speedyzxz napisał(a):Będzie Kubica co dobitnie pokaże miejsce Juniora wtedy może Lotos sie zwinie po sezonie do teatru RSMP
Osobiscie nie chcial bym zeby Lotos sie zwinal tylko do RSMP, wolalbym zeby lepiej lokowali swoje pieniadze a przy okazji nam Polakom przynosili chlube.
moto_angel napisał(a):Żeby nie odchodzić od tematu to napiszę po raz ostatni o Juniorze do czasu podjęcia jakiejś decyzji o czym ogólnie wiadomo mam nadzieje dot. zmiany auta, a mianowicie jest to kierowca która w Polsce nic nie osiągnął, zdecydowanie nie jest najlepszy wśród naszych, owszem wyjeździł w JWRC tytuły i super jednak jego ego go przerosło kilka razy.
Gąsior napisał(a):Jak to się mawia:
Admin, wątek do zamknięcia.
moto_angel napisał(a):Witcher1990 napisał(a):APEL Użytkownicy tego forum, przestańmy wdawać się w dyskusję z użytkownikiem "Żółtodziób" !!!
Przykre, że nie rozumiesz co on stara Ci się wytłumaczyć. Nawet nie wiem czy czytałeś jego posty...
Wytłumacz mi zatem co stara się mi wyjaśnić? Czy chodzi o negatywną ocenę większości ludzi? Dlaczego muszę się zgadzać z kimś kto ma inne zdanie jeżeli mam inną opinię?
moto_angel napisał(a):Sylwek_GSi napisał(a):APEL Użytkownicy tego forum, przestańmy wdawać się w dyskusję z użytkownikiem "Żółtodziób" !!!
Nie wydaje mi się żeby kogokolwiek tutaj obrażał.
Proszę bardzo oto przykłady:
"Dobrze ci radzę chłopcze skończ z tego typu wycieczkami ad personam bo ja jestem w tego typu jazdach też bardzo dobry, prawdopodobnie znacznie lepszy od ciebie. Aha, a dzieci nie mam i nie planuję mieć, nie zastanawiałem się co będę im opowiadał jak już się pojawią ale na pewno będzie u nich tępił takie cwaniakowanie jak wy tutaj uprawiacie i wpajał podstawowy szacunek dla każdego komu się chce robić cokolwiek, niezależnie od tego ile razy zbłądzi przechwalając się i jak słabo będzie mu to wychodziło."
Dla sprostowania nie jestem studentem jak "żółtodziób" tylko osobą blisko dwa razy starszą więc tego typu porównanie to zdecydowanie obraza.
Jeżeli cwaniakowaniem jest wyrażanie własnego zdanie to gdzie wolność słowa o którą tak jeszcze nie dawno ludzie walczyli odnośnie ACTA?
moto_angel napisał(a):Wulgaryzmy których się dopuszcza zresztą wielokrotnie, przywoływanie wartości religijnych co też kilkukrotnie czy może w końcu próba zresztą nie pierwszy raz w sposób oczywisty narzucenia swojej woli.
Generalnie blisko każda jest wypowiedź a zwłaszcza dłuższa ma obrazę do jakiegoś użytkownika co jest po prostu przykre...
wiechu100 napisał(a):żółtodziób napisał(a):No to od razu mów, że się Tobie nie chce, a nie że się nie znasz.Czy Ty skonczysz kiedys? Mowie, ze sie nie znam to sie nie znam! Kube Wojewodzkiego ogladalem! Ciagniesz te offtopy jak nikt, na temat MK praktycznie nic nie piszesz a moderator nawet Ci ostrzezenia nie da...
wiechu100 napisał(a):Chlopie! Nie zaczalem zadnego offtopa pilkarskiego, powiedzialem tylko ze MK nie musi byc najlepszy zeby nam cos udowodnic, bo w kazdej dyscyplinie sportu sa Ci lepsi i Ci gorsi i nikt nie ma za zle tym gorszym, ze sa gorsi. Offtopa pilkarskiego to Ty zaczales piszac o G. Lato, Pzpn itd. ! Niestety uzylem pilki jako przykladu innego sportu ale pewnie gdybym uzyl skoku w dal, czy o tyczce tez bys mi zaraz napisal elaborat na temat robienia loda przez tych ze sportowcow, zarabiania na boku a nie wspominajac juz o morderstwie wlasnej dziewczyny w walentynki przez pewnego biegacza. Popatrz, to jest dopiero cynizm i szorstkosc! Tyle bylo o pilce ale Ty zrobiles z tego nowy watek!!! Wiesz co, szanowalem Cie i byles mi oojetny. Teraz jestes mi tylko obojetny. Walisz takie elaboraty pelne offtopow, ze glowa mala. A teraz linch me, linch me !!! A ja juz Ci nie odpisze i napawaj sie kolejnym zwyciestwem i walnij kolejny offtop.
Zajcev napisał(a):Ja nie rozumiem obecnych ataków na [b]żółtodzioba[/b jeden z nielicznych rozsądnych głosów w tym temacie ..Może trochę ostro się wypowiada, ale jak widać inaczej się nie da..
wiechu100 napisał(a):Gąsior napisał(a):Jak to się mawia:
Taa, a potem znowu wszyscy beda wylewac swoje zale dotyczace MK w kazdym innym watku. Poprostu niektorzy moga omijac szerokim lukiem ten temat, jak i Ty. Ja tez chyba zaczne bo znajdzie sie taki żółtodziób lapiacy za kazde slowo, nie zauwazywszy, ze bronie MK (kazdy moze byc gorszy od innych, nie kazdy musi byc najlepszy ale trzeba to przyjac na klate a nie zawsze zwalac na cos). Wystarczy mi, ze w kazdej placowce panstwowej lapia jak moga
żółtodziób napisał(a):wiechu100 napisał(a):Gąsior napisał(a):Jak to się mawia:
Taa, a potem znowu wszyscy beda wylewac swoje zale dotyczace MK w kazdym innym watku. Poprostu niektorzy moga omijac szerokim lukiem ten temat, jak i Ty. Ja tez chyba zaczne bo znajdzie sie taki żółtodziób lapiacy za kazde slowo, nie zauwazywszy, ze bronie MK (kazdy moze byc gorszy od innych, nie kazdy musi byc najlepszy ale trzeba to przyjac na klate a nie zawsze zwalac na cos). Wystarczy mi, ze w kazdej placowce panstwowej lapia jak moga
Hmmmm... zupełnie nie taki wydźwięk mają Twoje posty. Ja tam widzę przede wszystkim obronę prawa do atakowania MK motywowaną tym, że ma przerosnięte ego i grubo się przechwala. Jesli źle widzę to szczerze przepraszam, proponuję jednak jeszcze raz przeczytać swoje posty - interpretacja ich, że jest to jest przede wszystkim obrona MK jest naprawdę trudna do rozszyfrowania.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość