Moderator: SebaSTI
Anbarra napisał(a):(...)bo praktycznie zawsze jest to ze on chce pojechac tak precyzyjnie jak sie da i braknie paru centymetrow
No jak jutro pojadą kierowcy z Rally2 to już Ogier zyska, ale poza tym, to mało traci Seb. Myślę że Hayden się nie podpali i gdzieś miejsce z czołówki dowiezie. A trzeba że facet skrupulatnie idzie do przodu po swoje. Mam nadzieje że to nie jednorazowy przebłysk.adamlen napisał(a):Chociaż nie sądzę, żeby wytrzymał tak do końca na 1 miejscu, to i tak jest trochę ciekawiej.
"...potem ktoś z ludzi zabezpieczających trasę powiedział mi, że tę belę zerwała inna załoga, chyba dwa samochody przede mną, a oni nie byli jej już w stanie wtoczyć z powrotem. Gdybyśmy byli na trasie wcześniej, to my pojechalibyśmy dalej, a ktoś za nami uderzyłby w murek. Jak widać, trzeba też mieć trochę szczęścia..." - mówi Robert po przygodzie na 3 oesie. Więcej wkrótce w necie.
Kolejność startowa załóg WRC na piątek (start co 2 minuty): 1. Ogier; 2. Mikkelsen; 3. Ostberg; 4. Meeke; 5. Latvala; 6. Evans; 7. Sordo; 8. Neuville; 9. Prokop; 10. Tänak; 11. Paddon; 12. Al-Qassimi; 13. Kubica; 14. Bertelli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość