LOTOS 72. Rajd Polski

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: LOTOS 72. Rajd Polski

Postprzez emilos27 » poniedziałek, 29 cze 2015, 13:45

Sprzedam Rally Pass Plus -> priv
www.facebook.com/kajtoogniapl <---- Serwis Kibiców Kajetana Kajetanowicza! Zapraszamy !!!

Obrazek
emilos27
N2

Postprzez Hubertos » poniedziałek, 29 cze 2015, 14:03

@Mad Max, przynajmniej znak zakazu mówi "zakaz wjazdu", a nie zakaz przejścia :D . Mam nadzieję, że te edycja będzie udana w równym stopniu jak te poprzednie.
Hubertos
A6

Postprzez Mad Max » poniedziałek, 29 cze 2015, 14:09

Hubertos napisał(a):@Mad Max, przynajmniej znak zakazu mówi "zakaz wjazdu", a nie zakaz przejścia :D . Mam nadzieję, że te edycja będzie udana w równym stopniu jak te poprzednie.
Ja to rozumiem, Ty to rozumiesz, i jeszcze sporo osób to rozumie, ale niektórzy mają problem ze zrozumieniem tej informacji i kombinują jak koń pod góre...
A jeszcze apropo VIPów itp, to na dojazdach do punktów ich te zakazy też nie będą obowiązywać wiec dojazd pod sam odcinek.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez PeKa » poniedziałek, 29 cze 2015, 14:26

Koledzy, jest na stronie rajdu gdzies informacja oficjalna na ile przed startem zamykana jest trasa? Wiem, że było mówione, że 3 godziny, potrzebuję jednak oficiala :)

Strasznie chaotyczna ta www.

andrzejn4 napisał(a):w którym miejscy w gołdap jest ten serwis zmiany opon - nie mogę nigdzie na ten temat znaleźć info .

http://rajdpolski.pl/pliki/zawodnicy/20 ... goldap.pdf
PeKa
N2

Postprzez Mad Max » poniedziałek, 29 cze 2015, 14:36

PeKa napisał(a):Koledzy, jest na stronie rajdu gdzies informacja oficjalna na ile przed startem zamykana jest trasa? Wiem, że było mówione, że 3 godziny, potrzebuję jednak oficiala :)
Było już to wielokrotnie powtarzane - oficjalne godziny zamknięcia i otwarcia są w RallyGuide2 który można znaleźć pod linkiem który non stop jest tu przytaczany - https://mega.co.nz/#F!yUYnnLiC!TJ-51KQ-6vUcLSOEha80Ag
Ciekaw jestem ile razy jeszcze będą padać te same pytania o rzeczy o których już była rozmowa.

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez SOKÓŁ » poniedziałek, 29 cze 2015, 15:03

Mad Max napisał(a):A jeszcze apropo VIPów itp, to na dojazdach do punktów ich te zakazy też nie będą obowiązywać wiec dojazd pod sam odcinek.

A teraz tak z innej beczki na Allegro czy innych OLX można zlokalizować do zakupienia Passy VIP oficjalnie za 600pln na stronie można kupić GOLD czyli ludzie posiadający Golda to nie Vipy i tak im to nie za wiele da to raz a dwa mając na pokładzie w aucie osobę z GOLDem która na blokadzie go okaże co safeciarze czy milicja zrobi z pozostałymi każe im dymać z buta na parking ?? Kolejna opcja zamieszania w zamieszaniu
SOKÓŁ
A6

Postprzez stachniak14 » poniedziałek, 29 cze 2015, 15:23

SOKÓŁ napisał(a):
Mad Max napisał(a):A jeszcze apropo VIPów itp, to na dojazdach do punktów ich te zakazy też nie będą obowiązywać wiec dojazd pod sam odcinek.

A teraz tak z innej beczki na Allegro czy innych OLX można zlokalizować do zakupienia Passy VIP oficjalnie za 600pln na stronie można kupić GOLD czyli ludzie posiadający Golda to nie Vipy i tak im to nie za wiele da to raz a dwa mając na pokładzie w aucie osobę z GOLDem która na blokadzie go okaże co safeciarze czy milicja zrobi z pozostałymi każe im dymać z buta na parking ?? Kolejna opcja zamieszania w zamieszaniu

Są dwa rodzaje VIP-ów bo możesz kupić za 600 a mi się udało wygrać vipy po 1000 zł za sztukę i nie mam pojęcia co ekstra za to mam ale podatek podatek opłaciłi za 1000 PLN.

Dwie osoby w aucie vipy mieć nie będą ale zatrzymasz się 200 metrów dalej i poczekasz, jak do Ciebie dojdą :-)
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez Śmiechol » poniedziałek, 29 cze 2015, 15:56

Pojechalem na Mateuszka, spoznilem sie pol godziny :D
Śmiechol
N2

Postprzez adusRKfan » poniedziałek, 29 cze 2015, 16:36

Byłem w PS i jak dla mnie to trochę lipne rozstawienie... dużo lepiej było rok temu. Przynajmniej na te chwilę sie tak wydaje. Zobaczymy jak skończą i rozstawią wszystkie barrierki...
adusRKfan

Postprzez amigo » poniedziałek, 29 cze 2015, 16:41

Wiam

Na RMF MAXX od kilku dni lecą cały dzień reklamy zapraszające na Rajd Polski tylko takie reklamy w ostatnim tygodniu przed rajdem to chyba przesada i niech nikt nie sądzi, że ktoś nagle postanowi na rajd jechać. Jak wiemy to się planuje wcześniej. Te reklamy to też za dużo nic nie mówią bo są głównie nakierowane na KUBICE.
amigo
N1

Postprzez Mariusz » poniedziałek, 29 cze 2015, 17:10

Nie było reklam, źle. Są reklamy, też źle.
Mariusz
Mariusz
N3

Postprzez Newmann » poniedziałek, 29 cze 2015, 17:41

PeKa napisał(a):
Mad Max napisał(a):
adusRKfan napisał(a):Patrzta jakie wideła nam zapodali https://www.youtube.com/user/rajdpolski :D
PW13 na Mazurach rządzi :shock:

Nie widziałem tego wcześniej, śmiechłem :lol:
Jeszcze śmieszniejsze jest to że duża część drogi dojazdowej dla kibiców do tego punktu w dniu wczorajszym była wykorzystywana do testów Prokopa - i teraz ciekawe pytanie czy naprawią ją przed rajdem.

Prokop w Niedzielę testował między Szczecinowem a Dobrą Wolą częściowo po odcinku z 2013 chyba.
Droga dojazdowa powinna być w całości, chyba że ktoś inny tam śmigał?? Ale na pewno nie w niedzielę.
Prędkość była OK, tylko zakręt za ciasny
Newmann
N2

Postprzez amigo » poniedziałek, 29 cze 2015, 18:11

Mariusz napisał(a):<font><font>Nie było reklam, źle. Są reklamy, też źle.</font></font>

Nie chodzi o to, że są reklamy i jest źle tylko to taka przypominajka może dla tych co byli na rajdach lub jeżdża nie regularnie, żeby pomyśleli nad wyjazdem ale reklama dla nowego kibica to byłaby jakby takie reklamy szły z miesiąc temu i tyle. Ja ich nie oceniam, że są i jest źle. Miło usłyszeć w radiu takie wzmianki o RP.
amigo
N1

Postprzez Hubertos » poniedziałek, 29 cze 2015, 18:27

PeKa napisał(a):Koledzy, jest na stronie rajdu gdzies informacja oficjalna na ile przed startem zamykana jest trasa? Wiem, że było mówione, że 3 godziny, potrzebuję jednak oficiala :)

Strasznie chaotyczna ta www.

andrzejn4 napisał(a):w którym miejscy w gołdap jest ten serwis zmiany opon - nie mogę nigdzie na ten temat znaleźć info .

http://rajdpolski.pl/pliki/zawodnicy/20 ... goldap.pdf

Taką masz organizację, że niczego OFICJALNEGO dla kibiców nie ma. Masz nie wiedzieć kiedy blokują :P.
Hubertos
A6

Postprzez Mad Max » poniedziałek, 29 cze 2015, 18:40

amigo napisał(a):Na RMF MAXX od kilku dni lecą cały dzień reklamy zapraszające na Rajd Polski tylko takie reklamy w ostatnim tygodniu przed rajdem to chyba przesada i niech nikt nie sądzi, że ktoś nagle postanowi na rajd jechać. Jak wiemy to się planuje wcześniej. Te reklamy to też za dużo nic nie mówią bo są głównie nakierowane na KUBICE.
Na tej stacji lecą reklamy już od jakiegoś czasu, pisałem już o tym wcześniej tylko nie byłem w stanie skojarzyć co to za stacja była.+

Newmann napisał(a):Prokop w Niedzielę testował między Szczecinowem a Dobrą Wolą częściowo po odcinku z 2013 chyba.
Droga dojazdowa powinna być w całości, chyba że ktoś inny tam śmigał?? Ale na pewno nie w niedzielę.
Jesteś pewien, bo tu jest takie info ze jednak na Pietraszach - https://www.facebook.com/pages/Testy-u- ... 90?fref=nf - i tu też można znaleźć info o innych testach, myślę że ciężko było by naprawić drogę na kolejne testy.

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata