Moderator: SebaSTI
Action_81 napisał(a):Witajcie,
Które odcinki wg Was są najciekawszymi w piątek oraz sobotę. Stańczyki, Świętajno? Ponoć na Stańczykach gdzieś jest fajna hopka. Nie wiem już sam gdzie mam się wybrać, a czasu coraz mniej. Gdzie się wybieracie jeśli to nie tajemnica
Motulski napisał(a):Pytanie mam...
Ilu z Was planuje stacjonarne oglądanie odcinków, a ilu skakanie po oesach ? Ja już sam nie wiemŁąkowa wyebka i oglądanie tylko dwóch oesów dziennie czy zaliczanie dwóch rajdów, samochodowego i pieszego ?!
PeKa napisał(a):Motulski napisał(a):Pytanie mam...
Ilu z Was planuje stacjonarne oglądanie odcinków, a ilu skakanie po oesach ? Ja już sam nie wiemŁąkowa wyebka i oglądanie tylko dwóch oesów dziennie czy zaliczanie dwóch rajdów, samochodowego i pieszego ?!
Mialem zamiar troche pojezdzic po oesach, ale im bliżej rajdu tym bardziej zaczynam skłaniac sie ku piknikowemu oglądaniu, z wjazdem duuuużo wczesniej na miejscówkę, ewentualnie przemieszczeniem sie między 1 a drugim przejazdem kawałek dalej.
zachu napisał(a):będzie w tym roku rajdowe radioa jeśli tak to na jakiej częstotliwości wie ktoś
![]()
Gąsior pisałeś że najlepiej autografy pozbierać w środę, biorą pod uwagę że zapoznanie kończy się o 20 jest szansa upolować coś wcześniej czy dopiero po 20?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości