Propecia Rally New Zealand

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Marmetal » czwartek, 9 lis 2006, 18:38

Citroen pojedzie w takim samym składzie jak w Australii, więc myślę, że Ford po raz kolejny może zdominować rajd. Na pewno chrapkę na zwycięstwo będzie miał Petter, który lubi ten rajd. Atkinson pewnie również powalczy, tak jak Stohl. Jeśli chodzi o Rossiego to myślę, że może dość szybko gdzieś wypakować, a w walce o dobre miejsce nie powinien się liczyć IMO. Zobaczymy, fajnie by było gdybym się mylił ;).
Marmetal
S2000

Postprzez MSG Racing » piątek, 10 lis 2006, 00:02

HAHA
Bedą kręcili bączki na mecie!!!!!!
"Rally is not a crime" Polska - FB

"Żyję po to, by być najlepszym. Właśnie dlatego zrezygnowałem z prywatnego, osobistego życia" - Ayrton Senna czerwiec 1986

http://www.ganczarczykrally.com

Antyradio -"Liczą się nieliczni"
MSG Racing
S2000

Postprzez Saruto » piątek, 10 lis 2006, 06:43

Banan napisał(a):Ma 16pkt straty, wiec walczy.

Z Ponsem i Sordo... walka jest tylko czysto teoretyczna... na szutrze tylko Loeb może z Fordami walczyć.
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez LIPciu » piątek, 10 lis 2006, 16:20

no chyba że solberg będzie miał dobre 3 dni :)
LIPciu
A5

Postprzez solota_RallyPL.com » sobota, 11 lis 2006, 15:17

czyli Ford musi zdobyć 3 punkty więcej o Citroena i tytuł ma w kieszeni :wink:
JANUSZ KULIG 1969-2004
RICHARD BURNS 1971-2005
MICHAEL PARK 1966-2005
COLIN MCRAE 1968-2007

"Forever in Memory"
solota_RallyPL.com
A5

Postprzez Saruto » czwartek, 16 lis 2006, 17:04

Ford chce wystawić trzy zespoły :lol: ciekawy jestem jak oni to zrobią skoro BP chce zrezygnować z rajdów i sponsorować Honde w Formule 1 ;)
Obrazek
Saruto
A6

Postprzez Marmetal » czwartek, 16 lis 2006, 19:28

Saruto napisał(a):Ford chce wystawić trzy zespoły :lol: ciekawy jestem jak oni to zrobią skoro BP chce zrezygnować z rajdów i sponsorować Honde w Formule 1 ;)

Ty się lepiej ciesz, że będzie więcej rywalizacji i emocji ;). Dzisiaj o 19:30 preview Rajdu Nowej Zelandii, a tymczasem Hirvonen wygrał shakedown przed Solbergami :). Jestem ciekaw jak poradzi sobie Rossi :D.
Marmetal
S2000

Postprzez Zepter » czwartek, 16 lis 2006, 23:53

Rossi poradzi sobie w WRCu lepiej niż solbi, groszek i spółka poradziliby sobie na jednośladzie z Moto GP :D
TDI - Ten Dym Ignoruj ;-]
Zepter
N3

Postprzez Saruto » piątek, 17 lis 2006, 08:20

Jak narazie Rossi jest na 24 pozycji, czyli jak na pierwszy rajd szutrowy(nie licząc W.B. 2002, bo tam się nie najeździł) w MŚ który jedzie to nie jest źle i z każdym odcinkiem idzie mu coraz lepiej. Pozatym to chyba jego pierwszy rajd z prawdziwego zdarzenia, bo jak narazie to tylko asfaltowe sprinty jeździł.
Obrazek
Saruto
A6

Postprzez misiek_wrc » piątek, 17 lis 2006, 11:59

"...Na powtórzonych odcinkach Valentino Rossi poprawił się w sumie o 4 minuty 19 sekund..." uważam że chlopak robi naprawde postepy. Choc jak mowil zostaje jeszcze pare lat w MOTO GP ale moze kiedys przejdzie do rajdów.. ALe co by nie mówić 4 min to dowód dużej progresji :)
..:: !! QHR MAJCHER OGIEN NA TLOKI !! ::..
misiek_wrc
A5

Postprzez Marmetal » piątek, 17 lis 2006, 18:55

Marcus przewodzi stawce po pierwszym etapie Rajdu NZ, co było zresztą do przewidzenia ;). Mikko jest drugi, żadna niespodzianka :). O trzecie miejsce zaciekle walczy Sordo ze Stohlem. Pons jest piąty, a Petter Solberg dopiero szósty. Spodziewałem się walki o zwycięstwo, a przynajmniej o pierwszą trójkę. Cóż, to dopiero pierwszy dzień, ale wyniki nie napawają optymizmem. Brat jest za nim, a ósemkę zamyka Perez Companc. Drugi as Subaru, Chris Atkinson jest dopiero dziewiąty, a rewelacyjnie jedzie Hanninen w N-grupowym Mitsubishi. W PCWRC wygrywa Latvala przed Baldaccim i Araim. Kuzaj jechał nieźle do czasu dramatycznej przygody nad przepaścią. Jutro skorzysta z SupeRally. Ma szansę na punkty, gdyż zawodników czekają dwa długie i ciężkie dni. Co do Rossiego, robi postępy, uczy się obcowania z WRC i zaczyna iść mu coraz lepiej. Jeśli dojedzie, udowodni, że jest dobry. Tymczasem dziś o 19:30 na Eurosporcie relacja z I etapu.
Marmetal
S2000

Postprzez Banan » piątek, 17 lis 2006, 19:46

Co dla niego typowe, podniósł rękę i wziął na siebie całkowitą odpowiedzialność za błąd kierowcy.

:lol:
http://www.bielawadrift.pl Bielawa Drift TEAM "...jedna pasja, jeden team"
Banan
A8

Postprzez Hultay WRC » piątek, 17 lis 2006, 21:46

Hmm też mi coś nie pasowało :o
Ale trzeba przyznać, przygodę miał niewesołą...
A tak poza tym to raczej nudy, Fordy na przedzie, Solberg nie może jechać tak jak potrafi najlepiej... :-/
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Pałka » piątek, 17 lis 2006, 21:49

Marmetal napisał(a): Pons jest piąty, a Petter Solberg dopiero szósty. Spodziewałem się walki o zwycięstwo, a przynajmniej o pierwszą trójkę. Cóż, to dopiero pierwszy dzień, ale wyniki nie napawają optymizmem.

Widziałeś jak jechał na OS 2 ?? Jakby miał silcki na śniegu :!: Wkurw*a mnie to pirelli :!: :!: :!: pewnie wina też leży troche po stronie Subaru !
http://www.scr.civ.pl/ Obrazek
Pałka
N3

Postprzez Zepter » piątek, 17 lis 2006, 23:31

Saruto napisał(a):Jak narazie Rossi jest na 24 pozycji, czyli jak na pierwszy rajd szutrowy(nie licząc W.B. 2002, bo tam się nie najeździł) w MŚ który jedzie to nie jest źle i z każdym odcinkiem idzie mu coraz lepiej. Pozatym to chyba jego pierwszy rajd z prawdziwego zdarzenia, bo jak narazie to tylko asfaltowe sprinty jeździł.

O ile mnie skleroza nie myli to Rossi startował już kiedyś w rajdzie Anglii Pugiem 206 WRC...dużo się wtedy nie najeździł - wypadł z trasy...
TDI - Ten Dym Ignoruj ;-]
Zepter
N3

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata