RAJD CYPRU

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez Hultay WRC » poniedziałek, 23 cze 2003, 20:50

Tak to niestety jest z nami- polskimi kibicami... Jak nasi są już blisko sukcesu, to coś zawsze musi nawalić. Jak sobie przypomnę pecha Kuchara jakiego miał w ubiegłym sezonie, wykluczenie Chudobińskiego z Junior WRC i teraz to co się dzieje u Janusza to zastanawiam się , czy przypadkiem nie wisi nad naszymi jakieś fatum :? :cry: :(
Niestety ten sport rządzi się swoimi prawami.
Gdyby tak trafił nam się taki drugi Małysz, tylko że w rajdach... :roll: :x :roll:
Właściwie to może go/ich mamy (nawet na pewno! :o ), ale się jemu/im nie układa... :(
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez Wilu » wtorek, 24 cze 2003, 17:15

no cóż awaria sprawiła że się nie mogłem wypowiadać podczas trwania rajdu więc się podzielę z wami tylko jedną refleksją dotyczącą tego strasznie morderczego dla sprzętu i wyczerpującego dla zawodników rajdu, będącego chyba po raz ostatni eliminacją wrc.
Janusz troszki przesadził ostatniego dnia, i tego się po nim nie spodziewałem, gdyż zawsze uważałem go za taktyka, a tu taka wpadeczka, ale co do jego szybkości zastrzeżeń nie mam. widać iż to faworyt jest pwrc jeśli chodzi o pozostałe eliminacje, gdzie zapowiada max atack, co nie wróży wizyt na mecie zbyt czestych. pozdro.
Wilu
N4

Postprzez Baca » sobota, 28 cze 2003, 12:43

Dopiero z relacji telewizyjnej - na TV4 -dowiedziałem się, że Sołowow jechał na Cyprze Subaryną. Zwróciliście na to uwagę? Mam wrażenie, że ten wątek został chyba przemilczany na forum.

Swoją drogą, już te relacje z mistrzostw świata na tv4 wyglądają inaczej niż na początku sezonu. W Szwecji np to tylko wspomnieli, że Sołowow wystartował... Teraz już nawet pokazali kilka ujęć.
Baca
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » sobota, 28 cze 2003, 12:58

Co? Subaryną? We wszystkich serwisach przy wynikach jest Mitsubishi. Ma ktoś jakieś zdjęcia tego Subaru?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez Piotr » sobota, 28 cze 2003, 13:38

Dokłądnie .... tez sie zdziwiłęm oglądając relacje jak zobaczyłem nową subaryne w barwach Cersanitu, moze Sołowow widząc sukcesy Araia przeczuł zeSubaru to leprza zabawka.[/quote]
Kucharz
Piotr
N3

Postprzez Hultay WRC » niedziela, 29 cze 2003, 10:56

Trzeba się liczyć z tym, że jak zmienia się samochód to i zainteresowanie wokół danej załogi wzrasta. Nie pokazali go w Szwecji, więc musiał jakoś zareagować. Zmienił samochód na taki, jakim nikt z polskich kierowców nie jechał, to go automatycznie pokazali i w tv4. Ciekawe jaką ma teraz opinię na temat tego wozu i czy Subaryna lepiej mu leży niż misiek?
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez żółtodziób » niedziela, 29 cze 2003, 14:54

o kurczaki, taka Subaryna to droga zabawka... No, można nie kupować wersji full ale to nie ma sensu, przewagę na Miśkami daje dopiero auto wyposażone jak WRC sprzed 5 lat... Stać gościa na to więc czemu nie poprawić sobie troszkę wyników, a że Subaru jest 200 000 PLN droższe to dla niego akurat szczegół... Wydaje mi się że jeszcze sezon a będziemy mieli Sołowowa w wurcu...

Ten jego misiek to była czysta garażówa, nakupili chłopaki części w Ralliarcie i pozakładali do evo 7... Auto ważyło o dobre 30 kg więcej niż stecowe 6stki, i 20 kg więcej niż evo 7 którym jechał Hołowczyc w Szwecji i na które mocno narzekał... Taki wózek może być co najwyżej treningówką i może tak właśnie z nim się stanie...
żółtodziób
A8

Postprzez qbus » środa, 28 kwi 2004, 17:20

Podbijam temat żeby nikomu nie przyszło do glowy zakładać nowy...

W zespole Mitsu Lancery WRC dosiadać będą Sola i Sohlberg.

Dla mnie niespodzianka.
"Janusz żyje wśród nas. My kibice nigdy o Nim nie zapomnimy."
www.racingshop.pl
qbus
S1600

Postprzez michal_wrc » środa, 28 kwi 2004, 17:28

qbus napisał(a):W zespole Mitsu Lancery WRC dosiadać będą Sola i Sohlberg.

Dla mnie niespodzianka.

Panizzi miał chyba we wszystkich rajdach jechać :?:
michal_wrc
A5

Postprzez +RAFAŁ+ » środa, 28 kwi 2004, 18:58

Ciekawe kto zrezygnowal. Mitsubishi z Panizziego, czy Panizzi z Mitsubishi?
Odszedł wielki kierowca, jeden z największych, jacy kiedykolwiek pojawili się w polskich rajdach...

ryspol.net.pl
+RAFAŁ+
A6

Postprzez solota » czwartek, 29 kwi 2004, 18:52

EEEEEEEE. Panizzi będzie jeździł do końca sezonu w Mitsu 8) Na Cypr Mitsu wystawi chyba fabryke dla Sohlberga i trzeci wóz dla Soli :roll: nie rozumiem skąd te spekulacje że panizzi odszedł?? kontrakt is kontrakt
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez golden » czwartek, 29 kwi 2004, 20:34

nie przesadzajmy moze tak mialo byc - jest 16 rajdow wiec nawet jak paniczi opusci 2-3 to wiele nie straci - ja sie dziwie bo paniczi bardzo dobrze czuje sie na takich "wyboistych" rajdach jak akropol cypr turcja :roll:
golden
A6

Postprzez JoannaXP » sobota, 8 maja 2004, 17:35

jeszcze 6 dni ,a potem to już tylko śledzenie wyników :D
Co z polskimi załogami? Kto startuje? :roll:
"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Postprzez solota » niedziela, 9 maja 2004, 10:56

chba nikt. po co mieliby jechać? żadnej klasy oprócz WRC nie będzie :) lepiej już na deuchland sie wybrać lub finlandię :P
JANUSZ KULIG 1969-2004

FOREVER IN MEMORY
solota
N3

Postprzez JoannaXP » środa, 12 maja 2004, 03:15

"Janusz żyje wśród nas ,my kibice nigdy o Nim nie zapomnimy" [']
JoannaXP
N4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata