Rajd Jordanii

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez jusss » sobota, 26 kwi 2008, 18:38

kolo limanowej bo tam sa piekne okolice i z tamtad moja mama pochodzi :)
jusss
N1

Postprzez Rules » sobota, 26 kwi 2008, 18:44

Zastanawiałem się po wczorajszej wiadomości od jusss w sprawie mojej pracy licencjackiej kim może być włoski pilot w WRC i dobrze się domyśliłem, że chodzi o pilota Gigiego, bardzo cieszy obecność osoby tak blisko związanej z czołową załogą mistrzostw świata na naszym forum. Dzisiaj dają z siebie wszystko, na prawde możesz być dumna z męża, mam nadzieję, że jutro będzie tak samo dobrze jak dzisiaj. :)
Rules
N3

Postprzez Krzysiek_WrC » sobota, 26 kwi 2008, 22:00

No to nie daleko z,koro koło Limanowej ;)

jusss napisał(a):pierwsze:) moj maz to gio bernacchini pilot gigiego galli i ja jestem w domu w milano z synem 19 miesiecznym i sledze rajd z fanami na forum rally link i wlasnie wygrali kolejny oes

:shock: :shock:
to może jakis atografik? :D
I zaproszenie Gigiego na Rajd do Polski? :D
Krzysiek_WrC
A6

Postprzez PiotrGT » sobota, 26 kwi 2008, 22:26

Ford widzę nieźle "cwaniakuje" 8) . Jutro długi etap i kolejność startowa może dać przewagę. Całkiem niezły rajd, dosyć ciekawe trasy, ale strasznie mało kibiców. Kościuszko też pechowo. Mam nadzieję, że jutro chłopaki dostarczą nam emocji.

PS. Witam na forum Panią jusss. Życzę dobrej aklimatyzacji w naszym środowisku fanów rajdowych. Mam nadzieję, że będzie się Pani dzieliła z nami swoim dobrym rozeznaniem w świecie WRC :)
www.wrcrally.pl - Rajdowe Mistrzostwa Świata
PiotrGT

Postprzez Hultay WRC » sobota, 26 kwi 2008, 22:32

Hmm wchodze na forum a tu nagle z dwóch stron wątku o Jordanii zrobiło się pięć. Zrobiło się zamieszanie, i to znowu z powodu kobiety. :) Takiego poruszenia nie było od czasu gdy jedna z naszych(byłych?) użytkowniczek pokazała na forum swoje zdjęcia :D

Cieszy zwycięstwo Michała na jednym z oesów, szkoda że nie poszło... A ten manewr taktyczny Fordów- jak go oceniacie? Nie wiem co o nim myśleć. Dziwny rajd- nie ma kibiców, pustynia, szejki(nie nie chodzi o takie napoje :) ) dwóch kierowców puka się czołowo na dojazdówce, manewry taktyczne, dwa razy przegrzany silnik Michała. Hmm przynajmniej rajd ten nie zostanie zapomniany przeze mnie. Dobre i to.
Jaki tam Hultay, po prostu Arni :)
Kubeł turbo i LSD... ta zabawa po nocach się śni :)
Hultay WRC
A6

Postprzez tomkuk84 » sobota, 26 kwi 2008, 23:08

Zastanawiałem się co jest bardziej prawdopodobne. Czy rajdówki stukną się na dojazdówce, czy może wygram w lotka? Jak się okazało, wypadek na dojazdówce jest bardziej prawdopodobny. No cóż, kończę z tym lotkiem. Szkoda Michała Kościuszki, czasy uzyskiwał znakomite. Tylko lepszy dzisiaj od niego był Ogier. Jestem pod wrażeniem jazdy Gigi-ego. Z niecierpliwością czekam na jutrzejsze OSy, gdyż domyślam się że mogą one być bardzo ciekawe. 2-krotnie będzie przejeżdżany OS o długości 40km. Wszystkie wczorajsze i dzisiejsze OSy nie przekraczały 21km, zatem może być ciekawie. Trzymałem kciuki za kościucha i Petera Solberga, ale odpadli :evil: . Pozostało tylko dopingować Latvale i Gigi-ego.
tomkuk84
N1

Postprzez Anonymous » niedziela, 27 kwi 2008, 07:48

kolejny zawodnik ma kłopoty, na którego liczyłem...:/ Latvala uszkodził zawieszenie... http://www.autoklub.pl/19830,news.html
Anonymous

Postprzez Świder » niedziela, 27 kwi 2008, 11:10

a na 20 oesie prowadzą Latvala i Loeb, czyli Ci, którzy się porozbijali:) widzicie, w szaleństwie metoda;]
Świder
N3

Postprzez rallyholic » niedziela, 27 kwi 2008, 11:23

No to mamy podium:
Hirvonen, Sordo, Atkinson
"life's hard, rally is harder"
rallyholic
N3

Postprzez Loeb1987 » niedziela, 27 kwi 2008, 14:59

tak sobie patrze na tabele wyników WRC na ak i dalej nikt nie poprawił wyników rajdu Meksyku...
Co do rajdu to szkoda Seby i Jari bo było ciekawie... a tak to się nudno zrobiło.
Loeb1987
A6

Postprzez GrzesiekF » niedziela, 27 kwi 2008, 15:59

Atkinson znów na podium. A Hirvonen to powinien chyba ufundować jakąś nagrodę dla Rautenbacha. Takiej pomocy z jego strony chyba się nie spodziewał :wink: :lol:
http://www.scr.civ.pl - AutoSport Retro - Historia sportu samochodowego
GrzesiekF

Postprzez Ziggy » niedziela, 27 kwi 2008, 16:13

GrzesiekF napisał(a):Atkinson znów na podium. A Hirvonen to powinien chyba ufundować jakąś nagrodę dla Rautenbacha. Takiej pomocy z jego strony chyba się nie spodziewał :wink: :lol:

po czym wnosisz, że to była wina Rautenbacha??
Ziggy
A5

Postprzez GrzesiekF » niedziela, 27 kwi 2008, 17:29

Ziggy napisał(a):po czym wnosisz, że to była wina Rautenbacha??

Nie twierdzę że to była jego wina. Chodziło mi tylko o to, że gdyby nie ten wypadek to Hirvonen miałby duże problemy z pokonaniem Loeba.
http://www.scr.civ.pl - AutoSport Retro - Historia sportu samochodowego
GrzesiekF

Postprzez speedyzxz » niedziela, 27 kwi 2008, 18:00

Al-Qassimi z dużą stratą na ostatnim oesie i Latvala i Galli oczko wyżej
http://rajdy-klasyfikacje.cba.pl - klasyfikacje WRC, ERC, RSMP i WRX!
speedyzxz
S1600

Postprzez jusss » wtorek, 29 kwi 2008, 14:40

to bylo straszne..w sobote wieczorem padl mi modem i dopiero teraz mam internet :( nie moglam sledzic rajdu :(
jusss
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata