Moderator: SebaSTI
Raven napisał(a):No ja jednak obsateje przy tym, ze Loeb jest wyjatkowym kierowca, ale nie osobowoscia, a juz na pewno nie taka jak Gronholm. Ale kazdy ma swoja opinie
Kuzaj niestety jak zwykle. Nie zaskoczyl mnie, mozna tez powiedziec, ze nie zawiodl. Szkoda tylko, ze znowu stal sie posmiewiskiem...
Konrad Wiszniewski napisał(a):Raven napisał(a):No ja jednak obsateje przy tym, ze Loeb jest wyjatkowym kierowca, ale nie osobowoscia, a juz na pewno nie taka jak Gronholm. Ale kazdy ma swoja opinie
Kuzaj niestety jak zwykle. Nie zaskoczyl mnie, mozna tez powiedziec, ze nie zawiodl. Szkoda tylko, ze znowu stal sie posmiewiskiem...
Sorry stary, ale nie masz zielonego pojęcia o tym co piszesz... To może jeszcze napisz, że Groszek to cienias i nawet skręcać nie potrafi? Sebek nie musi miotać dowcipami naokoło albo robić z siebie małpy. ON JEST KIEROWCĄ RAJDOWYM i wie co robi. Spójrz w statystyki. A co do Lesława... On tutaj nie przyjechał zwiedzać i napić się Guinness'a. Posłuchaj sobie wypowiedzi chłopaków z fabryk i głosów lokalnych matadorów. NIGDY NIE BYŁO TU TAK ŚLISKO. Groszek, Pons i Meeke też poznali tradycyjną metodę budowy murów w Irlandii. Czy według CIEBIE ZNAFCY TEMATÓF RAJDOWYH, oni też są SMIESZNI??? To wpadnij na weekend... Pośmiejemy się.
NIGDY NIE BY£O TU TAK ¦LISKO. Groszek, Pons i Meeke te¿ poznali tradycyjn± metodê budowy murów w Irlandii.
waabgarage napisał(a):kurcze na os 11 nie ma loeba
kremer napisał(a):kolejne "problemy techniczne" lecha - pewnie znowu plener i sie samo zepsulo na dojazdowce![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość