speedyzxz napisał(a):Jarri ma najwidoczniej problemy z znalezieniem granicy.
A czy kierowcy PSD zbierają punkty w PCWRC
Nie zbierają, podobnie jak zawodnicy nie zgłoszeni do cyklu PCWRC

Moderator: SebaSTI
speedyzxz napisał(a):Jarri ma najwidoczniej problemy z znalezieniem granicy.
TGR napisał(a):Coraz bardziej rosną szanse na start Hołka w pierwszym zespole Forda na Rajdzie PolskiPamiętacie co było z Duvalem po kilku dzwonach?
ŁukaszWRC napisał(a):Sam nie wiem co mam myśleć o Imprezie N14. U nas Flodin tym autem szału nie robił, a w MŚ walczy w czołówce PCWRC. Można snuć podejżenia, że w Polsce nikt nie umiał przygotować odpowiednio Subaru, ale przecież SPRT miało auto od Makinena.
ŁukaszWRC napisał(a):Co do Kościuszki to jestem pełen podziwu dla jego jazdy.
rallyholic napisał(a):speedyzxz napisał(a):Jarri ma najwidoczniej problemy z znalezieniem granicy.
A czy kierowcy PSD zbierają punkty w PCWRC :?:
Nie zbierają, podobnie jak zawodnicy nie zgłoszeni do cyklu PCWRC :D
Philippe napisał(a):rallyholic napisał(a):speedyzxz napisał(a):Jarri ma najwidoczniej problemy z znalezieniem granicy.
Nie zbierają, podobnie jak zawodnicy nie zgłoszeni do cyklu PCWRC
Nie jestem pewien, ale wg tych wyników punkty zbierają Semerad i Tapper - http://www.vysledky-rally.cz/vysledky/?rz=57&filtr=p
TGR napisał(a):Ale Gronholm nie dysponuje chyba taką kasą. Natomiast Orlen i Platinum może wywalić szmal na jedną rundę. A Hołek trasę zna jak nikt, więc prawdopodobny jest dobry wynik. A oto chyba chodzi.
MSG Racing napisał(a):Też mi się podoba jazda Kuściuszki ale zauważcie że na drugim jest R3 czyli auto na dzień dobry gorsze.
MSG Racing napisał(a):Co do N14/15 to chciałem zauważyć nie tylko ze w zeszłym roku Flodin w MP jakoś nie dawał rady ale w ogóle "młodzi" zawodnicy startujący w ekipie Kuzaja jakoś nie wychodzili na tym dobrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 24 gości