Rajd Grecji

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Postprzez makburko » sobota, 3 cze 2006, 15:13

Wielka szkoda, mogła być kolejna walka o podium w klasie. A przede wszystkim szkoda że Kuzaj nie zdobędzie koljnych doświadczeń.
Przynajmniej Junior dobrze sobie radzi. 3 mam kciuki.
makburko

Postprzez skateman » sobota, 3 cze 2006, 16:29

Co się stąło z Loebem?? :/ Solberg tez out :P
skateman
A6

Postprzez schwepes » sobota, 3 cze 2006, 16:32

Loeb ma tylko (;)) 1,22 straty na OSie i dalej jest drugi w generalce

update: stracil tylne koło, więc nie wiadomo czy pojedzie
schwepes
A6

Postprzez Marmetal » sobota, 3 cze 2006, 17:35

Może nareszcie Marcus dowiezie prowadzenie do mety. Nie ma co ukrywać, Loeb i Solberg ułatwili mu zadanie. Francuz zbliżał się już do Fina, ale urwanie koła pokrzyżowało mu plany. Wielka szkoda, że odpadł narzekający (i słusznie) na auto Solberg (obecnie dziewiąty). Trzecie miejsce przejął Hirvonen, który radzi sobie coraz lepiej. Na czwarte awansował Sordo, który jedzie minimalnie szybciej niż Stohl, H. Solberg i Gardemeister. Na pewno walka o pierwsze miejsce za podium będzie ostra. Ósemkę zamyka Pons, który w każdym rajdzie jedzie wolniej od Sorda. W PCWRC prowadzi rewelacyjny Al-Attiyah przed Teiskonenem i Pozzem. Szkoda, że Kuzaj nie może kontynuować rajdu, jestem pewien, że wywiózłby z Grecji jakieś punkty. Ładnie radzi sobie Kościuszko, jest 28 w generalce i pierwszy w ośce. Jutro ostatni dzień zmagań, pięć odcinków specjalnych.
Marmetal
S2000

Postprzez Saruto » niedziela, 4 cze 2006, 10:32

Za co Al-Attiyah dostał kare 5 minut ?
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Cendra » niedziela, 4 cze 2006, 11:22

no i teraz mozecie mowic ze wkoncu Loeb mial pecha aMarcus szcescie :P moze niektorzy skoncza sie czepiac Loeba ;) a tak powaznie to widac ze Marcus w Focusie jest troche szybszy na szutrze, niestety latka swoje robia i teraz trzeba czekac na C4 ;) a Solberg... zaczelo sie niezle a jest jak zwykle :? raz zaodzi auto, czasami on.
Cendra
A6

Postprzez makburko » niedziela, 4 cze 2006, 17:52

A zatem wszystko jasne:
1.Gronholm Focus 03:56:26.8
2.Loeb Citroen +00:02:26.8
3.Hirvonen Focus +00:03:43.8
4 Gardemaeister Citroen A8 +00:04:20.8
5.Solberg Peugeot +00:04:55.6

Ja żałuje ogromnie że odpadł Duval. Notował naprawde niezłe czasy i mogł być wspaniały występ. Dodatkowo w Skodzie.
makburko

Postprzez Rafał_S » niedziela, 4 cze 2006, 20:25

Saruto napisał(a):Za co Al-Attiyah dostał kare 5 minut ?

za skróty :D
Gronholm pokazał klase :wink:
Szkoda ze Leszek bez punktów :? spadek na 4 miejsce w PC-WRC napewno popsuje mu humor przed POLSKIM. No ale strata do Arai-a i Baldacci-ego nie jest az tak duża także nic straconego :wink:
Rafał_S
N3

Postprzez SiwY » niedziela, 4 cze 2006, 20:37

Rafał_S napisał(a):

Szkoda ze Leszek bez punktów :? spadek na 4 miejsce w PC-WRC napewno popsuje mu humor przed POLSKIM. No ale strata do Arai-a i Baldacci-ego nie jest az tak duża także nic straconego :wink:

Gronholm loil wszystkich jak lecialo nawet na czystej nawierzchni Loeb nie dawal rady pisze z kafejki w Grecjii wiec bez polskich znakow wybaczcie :wink: a co do Kuzaja juz na testowym subaru bylo widac cale klepane... i na odcinkach z calej stwaki niestety optycznie przynajmniej jechal najslabiej :? ogolnie Rajd bys super :D tylko ten kurz i jeszcze raz kurz... masakra najwiekszy mankament tego rajdy ale nie ma co narzekac bylo swietnie :D tym bardziej ze Marcus byl pierwszy szkoda mi Pettera bo jechal naprawde ladnie i zdobylem 2 orginalne Auto na czapeczkach :D jak cos to jedna czapka subaru z orginalnym AUTO Pettera jest cena do negocjacjii :wink:
....:: Janusz w naszej pamięci[*] ::...
SiwY
N3

Postprzez jgw » niedziela, 4 cze 2006, 22:27

Rafał_S napisał(a):

Fakt ..szkoda ze ze Kuzaj nie chapnol punktow bo co jak co ale w tym momencie to jest jest jedyny NASZ kierownik na arenie miedzynarodowej ktory wlaczyl sie do walki.W dodatku ma potencjal (w szerokim tego slowa rozumieniu) i chcialbym zeby wreszcie ktos z naszej krainy pokazal ew. udowodnil ze nie jestesmy pozbawieni szybkich kierowcow , a kto jak kto , Kuzaj ma teraz (ewentualnie za rok ,dwa) szanse na tytul...niech jezdzi rowno , dziabie punkty z wysokich miejsc i bedzie dobrze...a moze nawet 1 st place ??
No a potem wg. kasy ....kto wie?Moze pojedziemy na krance swiata ogladare zapodawac zeby go dopingowac na MS???
jgw
N2

Lokalizacja: z gor , z sudetow ..tzn.obok sniezki...zaraz pod szrenica:)

Postprzez Saruto » niedziela, 4 cze 2006, 22:56

Obecnie najważniejsze jest zbieranie punktów i kończenie każdego rajdu ;) Wszystko zależy od tego czy będą go chcieli zatzymać na dłużej, myśle że nie wygra nigdy ale jeśli będzie równo jeździł to w naspnym sezonie może być na pudle. W tym sezonie myśle że będzie koło 6 pozycji.
Super że Loeb dojechał na dobrej drugiej pozycji :) jestem pod wrażeniem jego mechaników :shock:
GO!!! Loeb & Latvala GO!!!
GO!!! Sandell & Kościuszko GO!!!
GO!!! Al-Attiyah & Hänninen GO!!!
Obrazek
http://batracer.com/-1FrontPage.htm?Buy/ Zapraszam do gry!
Saruto
A6

Postprzez Picias » poniedziałek, 5 cze 2006, 19:08

Walkę obserwowałem tylko na eurosporcie, widać walka była ostra ale wreszcie fordy bez problemów i tak ma być. Mój faworyt Bosse nie dał szans reszcie, szkoda mi tylko Solberga kolejny nieudany rajd wielka szkoda bo widać jak się gość stara.
Rajdy to moja pasja.
Picias
N2

Postprzez !ADI! » poniedziałek, 5 cze 2006, 22:27

Szkoda mi Solberga.
Już nawet inaczej się wypowiada niż kiedyś, taki zgaszony, w nic nie wierzy... nie wiem, czy to można pechem nazwać.
!ADI!
S1600

Postprzez Marmetal » piątek, 1 cze 2007, 13:22

Jak na razie Subaru szaleją! Atko wygrywa rajd, a drugi jest Petter :). Bardzo mnie to cieszy i chciałbym, żeby chociaż jeden z nich dojechał na wysokiej pozycji. Fordy są tuż za nimi. Kuzaj jak na razie jedzie średnio.
Marmetal
S2000

Postprzez Marmetal » piątek, 1 cze 2007, 18:07

No i pierwszy dzień za nami :D. Gronholm wygrywa, ale na szczęście Subaru depcze mu po piętach. Citroeny i Hirvonen za nimi. Różnice są minimalne i walka zapowiada się wspaniała. Duval już odpadł, coś pechowy ten sezon dla niego. W PCWRC przewodzi Hanninen, Kuzi dopiero czternasty. Nie za dobrze.
Marmetal
S2000

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata