SOKÓŁ napisał(a):wydaje mi się że mieszkając w rejonie odcinków i siedząc w tym od 30 lat to pewnie zna wszystko na pamięć
Odcinki w okolicach Olsztyna pewnie i zna na pamięć , koło Mikołajek pewnie też nieźle, ale te koło Gołdapi to już raczej nie tak dobrze, a tym bardziej nowości - poza tym po jaką cholerę ma je znać jak startuje na nich raz do roku... no chyba że ma korbe na tym punkcie i jak gdzieś jedzie albo jest blisko to zawsze ma ochotę się po nich przejechać (jak by nie miał ciekawszych rzeczy do roboty.
Witcher1990 napisał(a):A ile ty robisz km w ciągu roku a ile robi Hołek i drugie pytanie- czy masz pracę związaną z kręceniem kółkiem i fotograficzną pamięć?
Starch co kolwiek napisać na tym forum... widzę że towarzystwo strasznie poważne się ostatnio zrobiło... moja ciekawostka była półżartem/półserio ale skoro tak to:
Odp 1) na pewno zdecydowanie mniej niż KH
Odp 2) nie mam pracy związanej z kręceniem kółkiem ale jeżdżę po swojej okolicy dość dużo żeby znać koło niej drogi a niestety tak nie jest...
Jeśli już bardzo chcesz drążyć temat to teraz Ty mi odpowiedz na pytanie jak ktoś kto mieszka ~150km od odcinków mówi że zna je na pamięć skoro w tym roku to całkowite nowość ??