LOTOS 72. Rajd Polski

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: LOTOS 72. Rajd Polski

Postprzez SOKÓŁ » piątek, 26 cze 2015, 11:49

Mad Max napisał(a):2) Chociaż dzisiaj Krzysiek [Hołowczyc] powiedział: kiedy spytałem go o jeden nowy oes, czy go zna, to on mówi, że na pamięć. Tyle razy go jechał. - źródło. wywiad Sokoła z RK
czyżby Krzysztow mocno potrenował przed rajdem :wink:

Mad Max wydaje mi się że mieszkając w rejonie odcinków i siedząc w tym od 30 lat to pewnie zna wszystko na pamięć jak np.Grzyb Rzeszowski i "tylko" Rzeszowski :lol:
SOKÓŁ
A6

Postprzez Mad Max » piątek, 26 cze 2015, 11:53

SOKÓŁ napisał(a):
Mad Max napisał(a):2) Chociaż dzisiaj Krzysiek [Hołowczyc] powiedział: kiedy spytałem go o jeden nowy oes, czy go zna, to on mówi, że na pamięć. Tyle razy go jechał. - źródło. wywiad Sokoła z RK
czyżby Krzysztow mocno potrenował przed rajdem :wink:
Mad Max wydaje mi się że mieszkając w rejonie odcinków i siedząc w tym od 30 lat to pewnie zna wszystko na pamięć jak np.Grzyb Rzeszowski i "tylko" Rzeszowski :lol:
Nie wiem jak wy macie ale pomimo że u mnie na Mazowszu głównie są łąki i drug wcale nie ma tak dużo to ja nie znam większości w promieniu 20km od domu :wink: może pół żartem powiedziane... a może nie :wink:
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Witcher1990 » piątek, 26 cze 2015, 12:26

A ile ty robisz km w ciągu roku a ile robi Hołek i drugie pytanie- czy masz pracę związaną z kręceniem kółkiem i fotograficzną pamięć?
Witcher1990
A6

Postprzez Mad Max » piątek, 26 cze 2015, 12:37

SOKÓŁ napisał(a):wydaje mi się że mieszkając w rejonie odcinków i siedząc w tym od 30 lat to pewnie zna wszystko na pamięć
Odcinki w okolicach Olsztyna pewnie i zna na pamięć , koło Mikołajek pewnie też nieźle, ale te koło Gołdapi to już raczej nie tak dobrze, a tym bardziej nowości - poza tym po jaką cholerę ma je znać jak startuje na nich raz do roku... no chyba że ma korbe na tym punkcie i jak gdzieś jedzie albo jest blisko to zawsze ma ochotę się po nich przejechać (jak by nie miał ciekawszych rzeczy do roboty.

Witcher1990 napisał(a):A ile ty robisz km w ciągu roku a ile robi Hołek i drugie pytanie- czy masz pracę związaną z kręceniem kółkiem i fotograficzną pamięć?
Starch co kolwiek napisać na tym forum... widzę że towarzystwo strasznie poważne się ostatnio zrobiło... moja ciekawostka była półżartem/półserio ale skoro tak to:
Odp 1) na pewno zdecydowanie mniej niż KH
Odp 2) nie mam pracy związanej z kręceniem kółkiem ale jeżdżę po swojej okolicy dość dużo żeby znać koło niej drogi a niestety tak nie jest...
Jeśli już bardzo chcesz drążyć temat to teraz Ty mi odpowiedz na pytanie jak ktoś kto mieszka ~150km od odcinków mówi że zna je na pamięć skoro w tym roku to całkowite nowość ??

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Witcher1990 » piątek, 26 cze 2015, 13:19

Hehe Mad Max przecież to żaden atak tylko na dwóch prostych pytaniach możesz zweryfikować porównanie siebie do KH. Przykro mi, że tak to odebrałeś.

Poza tym Hołek ma coś takiego jak Honor i on jest sportowcem, takim prawdziwym- nie ma oszustw, drogi na skróty i szczerze mówiąc on jest ostatnią osobą po której bym się spodziewał jakichkolwiek oszustw.

Tak więc nie ma co drążyć tematu bo za tego gościa dałbym sobie rękę uciąć.
Witcher1990
A6

Postprzez Mad Max » piątek, 26 cze 2015, 13:26

Witcher1990 napisał(a):Hehe Mad Max przecież to żaden atak tylko na dwóch prostych pytaniach możesz zweryfikować porównanie siebie do KH. Przykro mi, że tak to odebrałeś.
Może jak będę w jego wieku będę mógł robić takie porównanie :wink: ale to jeszcze kilka wiosen przed mną...
Witcher1990 napisał(a):Poza tym Hołek ma coś takiego jak Honor i on jest sportowcem, takim prawdziwym- nie ma oszustw, drogi na skróty i szczerze mówiąc on jest ostatnią osobą po której bym się spodziewał jakichkolwiek oszustw.
Teraz pewnie tak rzeczywiście jest... ale w 2003 nie z przypadku trafił do piosenki "Jadę nielegala" :wink:
Witcher1990 napisał(a):Tak więc nie ma co drążyć tematu bo za tego gościa dałbym sobie rękę uciąć.
Po tonie wypowiedzi widać było że jesteś jego fanem, poza tym też jestem zdania że nie ma co drążyć tematu... ale jak mawiał klasyk "teraz byś ku*** nie miał ręki" :wink: (swoje wiem swoje widziałem... tylko to trochę inne czasy były)

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez posejdon » piątek, 26 cze 2015, 13:42

Mad Max napisał(a):]Nie wiem jak wy macie ale pomimo że u mnie na Mazowszu głównie są łąki i drug wcale nie ma tak dużo to ja nie znam większości w promieniu 20km od domu :wink:

A ja znam większość :wink: . Myślę, że Hołek by się tak sam z siebie nie przyznał, że upalał i ta Jego wypowiedź to zwykły żart.
Jestem Kubicomaniakiem!
posejdon
A5

Postprzez Mad Max » piątek, 26 cze 2015, 13:46

posejdon napisał(a):A ja znam większość :wink: . Myślę, że Hołek by się tak sam z siebie nie przyznał, że upalał i ta Jego wypowiedź to zwykły żart.
Dlatego napisałem że też to traktuję półżartem/półserio :wink:
Mam tylko nadzieję że w R5 odnajdzie się znacznie lepiej niż w WRC i w końcu doczekam się jazdy w "HoloStajl"

Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez PeKa » piątek, 26 cze 2015, 14:42

Mad Max napisał(a):Takie dwie ciekawostki zwróciły moją uwagę:
1) jednorazowy wstęp na odcinki ma kosztować 35pln... z wyjątkiem PS Baranowo którego koszt to 45pln...

Widziałem tę ciekawostkę jak zaczynałem planować wyjazd, chłopaki twierdzą, że 35 jesli chcesz na PW. Jak będzie to sie pewnie okaże jak będę zostawiał auto pod pierwszym zakazem. Ale dlaczego Baranowo droższe? :shock:
PeKa
N2

Postprzez ZbyszekChaosu » piątek, 26 cze 2015, 14:47

Z tego co kojarzę to Hołek od lat lubi sobie poupalać. Organizuje jakieś testy (pewnie legalnie- stać go) i jeździ ile wlezie. Jakie są więc szanse, że organizator w tym roku znalazł jakiś fajny odcinek drogi na mazurach którego KH nie znalazł 10 lat temu?
http://bezpieczna-droga.blogspot.com/
ZbyszekChaosu
A6

Postprzez Motulski » piątek, 26 cze 2015, 15:21

Znajdę gdzieś dokładne informacje od której dany oes jest zamknięty ? ;)
http://oesrecords.pl/rajdy/
Motulski
A5

Postprzez stachniak14 » piątek, 26 cze 2015, 15:38

Motulski napisał(a):Znajdę gdzieś dokładne informacje od której dany oes jest zamknięty ? ;)

jasne:)

rally guide2 - na stronach wcześniejszych link do strony, gdzie ściągniesz bez hasła, ale....wszystkie odcinki 3h przed startem prócz Baranowa, które zamykają w sobotę o 18:00 :?
Paweł Stachniuk
stachniak14
A6

Postprzez Motulski » piątek, 26 cze 2015, 15:42

Dzięki ;) Coś takiego znalazłem u Delegata ;)

https://mega.co.nz/#F!yUYnnLiC!TJ-51KQ-6vUcLSOEha80Ag
http://oesrecords.pl/rajdy/
Motulski
A5

Postprzez Hubertos » piątek, 26 cze 2015, 16:44

Dear Sir,

Thank you for your e-mail and interest in 72nd Rally Poland.

The marked local roads will be closed down due to safety policy and protecting the Rally from unauthorised access.
In this case, they should not be accessed at all.

For the best views, we advise you to buy tickets (prices starting at only 35PLN) and attend the Rally in specially selected spectator zones.

We look forward to see you at the Rally!

With kind regards,
Maciej Ługowski
Spectators' Service Department
LOTOS 72nd Rally Poland

Taką informację otrzymał pewien jegomość na forum zagranicznym. Fajnie, że straszą ludzi zza granicy, szkoda tylko że nic oficjalnie nie napisali, że nie wolno poza strefami stać. Jesli oficjalnie tego nie ma, to to w rzeczywistości nie istnieje.
Hubertos
A6

Postprzez Nox2 » piątek, 26 cze 2015, 18:22

Witam,
Czy ktoś sie orientuje czy będzie możliwość oglądania oesów live w necie? Tych co na polsat sport. Albo opcja oglądania polsat sport irelacji bez dodatkowych kosztów??
Nox2
N1

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata