Naprawdę nie rozumiem cóż też złego napisałem, bo wydaje mi się że napisałem tylko faktyczny stan rzeczy, nigdy nie podpierałem się "stażem na forum" ani nigdy nikomu nie kazałem "zamykać mordy" jak to ładnie ująłeś, i pewnie nie uwierzysz ale wolę czytać zagraniczne fora bo teksty tam pisane są krótkie i treściwe i są o wszystkich kierowcach a nie tylko o jednym. Poza tym chyba przyznasz mi rację że jest bardzo duże grono użytkowników która uaktywnia się tylko w tematach dotyczących Kubicy.DonCorrado napisał(a):To niestety tylko smutny dowód na to, ze pewni uzytkownicy tego forum, imają się trochę "wyzszej rangi" z powodu stazu na forum, anizeli uzytkownicy z mniejszym stazem. Do tego chcą być pewnego rodzaju "wyrocznią".Mad Max napisał(a):wyluzuj trochę chłopie, niestety ale koledzy mają racje, postów jest znacznie mniej niż zazwyczaj ale tylko dlatego że Rajdowi Fani - przepraszam Kubico Fani nie udzielali się w tym temacie bo ich idol nie jechał i znakomicie wiesz że zazwyczaj większość postów dotyczy występu w danym rajdzie Kubicy a reszta zawodników jest marginesem - koledzy stwierdzili fakt, ale nie zauważałem żeby napisali że są szczęśliwi albo zadowoleni z faktu że Kubica nie jechał.
Wisienka na torcie zawsze sa wpisy w stylu "jestem na tym forum od początku, rzadko się udzielam, ale teraz muszę bo ..."
Dlaczego ktos kto cieszy sie z sukcesu swojego rodaka, oraz swojego idola ma zamknąć mordę? Moze lepiej czytac zagraniczne fora i tam wyszukiwac pomiedzy wierszami informacji o Kubicy? Wtedy nie ma obaw o natknięcie się na masowe posty o Kubicy.