jacko napisał(a):Domson napisał(a):Ja nie tworzę żadnych teorii spiskowych, napisałem tylko to co między wierszami Kubica sam powiedział. I na onboardach nie widać żadnej spokojnej jazdy, a samochód prawie gaśnie na nawrotach...
przeciez viper ma informacje o stanie auta kubicy z pierwszej reki, a to, ze kubicy wlasnie wycieka olej to tez juz pewnie wie![]()
PS podobno w przegladzie jest wolny wakat na miejsce gutowskiego, szukaja jakiegos speca!
Nie mieszaj mnie w ta dyskusje. To nie ja wymyślam "cuda" ze to auto nie jedzie zeby tłumaczyć Kubicy czasy. Wyciek oleju to oczywiscie problem, ale nie ma on wpływu na prace dyfra, bo dyfer albo działa albo sie rozpada. To tak jak z wyciekiem oleju z miski olejowej w silniku. To ze wycie nie znaczy ze silnik nie pracuje. Wiadomo ze cos jest na lini m sport i Kubica w kwesti samochodu, ale wyluzujcie i nie zwalajcie wszystkiego na sprzęt. Nie wierze zeby to autu różniło sie od innych fiest to bzdura na tym poziomie. To taj jak w F1 Ferrari ma tez dwa rozne auta i raikonen jest gorszy od alonso bo ma gorszy model

To ze wycieka nie znaczy ze nie działa. Szukacie dziury w całym.
P.s
Mam dokładnie takie same informacje jak ty, wiec sa dokładnie tyle samo warte, a po raz kolejny armia zaciężna kubicomaniakow nie chce widzieć tego co jest.