MotorsportNews napisał(a):Life is brutal, oczywistym jest, że najpierw pokażą siebie. Ale nie demonizujmy, bo dzięki temu rajdy pojawiają się w TVN24 czy TVP (nie mówię o TVP Sport). Oczywiście można to wszystko negować, ale chyba nie tędy droga... Tematy układów i podobne zbyt mocno przypominają linię pewnej partii politycznej

Wszystko inne jest oczywiste, bo na forum przewija się już po raz 58329292. Tylko co po raz kolejny wynika z tej dyskusji?
no tak tylko nie dziwmy sie, ze nie ma kierowców z talentem, bo oni są tylko nie maja jak sie pokazać. układy zawsze funkcjonowały i bedą funkcjonować tylko kiedyś była prosta zasada. Jak miałeś wuja czy ojca bogatego miałeś kase i sie bawiles od razu to owym sprzętem, ale jak byłeś dobry, to dzięki mediom pozyskiwales sponsorów, i po szczeblech szles do góry, ale miałeś szanse. Dzisiaj jedna droga jest zamknięta, a druga zablokowana, wiec nie masz nawet szans sie pokazać, a co dopiero szukać pieniędzy. Uwierz ja nie oglądam tych relacji o kosciuszke( choc wczoraj trafiłem przez przypadek i myślałem , ze padne

) i to samo w TVN, bo tam nie ma mowy o rywalizacji tylko o nauce jak to jeden i drugi wciąż sie uczy, wiec uwierz mi mnie to wali , czy ta relacja na dzisiejszych zasadach jest czy jej nie ma, a wręcz wole, zeby jej nie było, bo przynajmniej wszyscy bedą mieli równo. Ja rozmawiałem kiedyś z chopakiem co dzwonił do jednej z firm , która jest na aucie Biskiniewicza i powieli mu, ze rajdy ich nie interesują bo tam jest ograniczone środowisko i zawistne, a sparzyli sie już na kuzaju. Po czym za kilka miesięcy firma wisi u pana Biskiniewicza i co powiesz, ze układy nie maja wpływu na poziom naszych kierowców, bo mi sie cały czas zalimy Kościuszko w wrc itd. No kurde jak ma być ktoś lepszy nie inny lepszy.