Moderator: SebaSTI
wyluzuj trochę chłopie, niestety ale koledzy mają racje, postów jest znacznie mniej niż zazwyczaj ale tylko dlatego że Rajdowi Fani - przepraszam Kubico Fani nie udzielali się w tym temacie bo ich idol nie jechał i znakomicie wiesz że zazwyczaj większość postów dotyczy występu w danym rajdzie Kubicy a reszta zawodników jest marginesem - koledzy stwierdzili fakt, ale nie zauważałem żeby napisali że są szczęśliwi albo zadowoleni z faktu że Kubica nie jechał.Thomas napisał(a):Sam zaczynasz o Kubicy a potem pretensje do calego swiata. Zamilczcie juz, bo potem znowu bedzie placz, ze burdel w watku
Thomas napisał(a):Zamilczcie juz,
Odpowiednio trzeci i pierwszy rajd, w MC JML jednak wychaczył podium, a Mikkelsen do tej pory był "tym trzecim"kuba.es napisał(a):Czwarty rajd bez punktów dla Latvali, bodajże drugi dla Mikkelsena. .
speedyzxz napisał(a):Odpowiednio trzeci i pierwszy rajd
wyluzuj trochę chłopie, niestety ale koledzy mają racje, postów jest znacznie mniej niż zazwyczaj ale tylko dlatego że Rajdowi Fani - przepraszam Kubico Fani nie udzielali się w tym temacie bo ich idol nie jechał i znakomicie wiesz że zazwyczaj większość postów dotyczy występu w danym rajdzie Kubicy a reszta zawodników jest marginesem - koledzy stwierdzili fakt, ale nie zauważałem żeby napisali że są szczęśliwi albo zadowoleni z faktu że Kubica nie jechał.
Mad Max napisał(a):wyluzuj trochę chłopie, niestety ale koledzy mają racje, postów jest znacznie mniej niż zazwyczaj ale tylko dlatego że Rajdowi Fani - przepraszam Kubico Fani nie udzielali się w tym temacie bo ich idol nie jechał i znakomicie wiesz że zazwyczaj większość postów dotyczy występu w danym rajdzie Kubicy a reszta zawodników jest marginesem - koledzy stwierdzili fakt, ale nie zauważałem żeby napisali że są szczęśliwi albo zadowoleni z faktu że Kubica nie jechał.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości