Moderator: SebaSTI
Z Regulaminu uzupełniającego wynika że taka sesja będzie w czwartek o 15:30 na rynku w Mikołajkach przed ceremonią Startu. Na Twoim miejscu jednak raczej odpuścił bym sobie stanie w tłumie chętnych i spróbował dorwać zawodników na/przed startem testowego albo na/przed startem pierwszego odcinka - zawodnicy są jeszcze w miarę na luzie więc nie powinno być problemu. inne godne miejsca na polowanie na autograf to strefy zmiany opon i tankowania (jak zajrzysz do linka który tu się pojawiał wielokrotnie to znajdzie dokładne mapki umiejscowienia tych stref, w RG2 jest również mapka rynku w Miko z zaznaczonym miejscem gdzie dokładnie będzie sesja autografów - miłego polowaniazachu napisał(a):Z innej beczki jakieś 2 lata temu weszło coś takiego jak obowiązkowa sesja autografów dla załóg; jest to jeszcze organizowane czy już umarło, a jeśli jest to kiedy. I w ogóle gdzie i kiedy według Was najłatwiej „złapać” załogi żeby sobie zrobić fotę / zdobyć autograf ?
zachu napisał(a):W ubiegłym roku było dużo reklam – zaproszeń na rajd w RMF, w tym roku nie słyszałem ani raz.
Z innej beczki jakieś 2 lata temu weszło coś takiego jak obowiązkowa sesja autografów dla załóg; jest to jeszcze organizowane czy już umarło, a jeśli jest to kiedy. I w ogóle gdzie i kiedy według Was najłatwiej „złapać” załogi żeby sobie zrobić fotę / zdobyć autograf ?
Gąsior napisał(a):zachu napisał(a):W ubiegłym roku było dużo reklam – zaproszeń na rajd w RMF, w tym roku nie słyszałem ani raz.
Z innej beczki jakieś 2 lata temu weszło coś takiego jak obowiązkowa sesja autografów dla załóg; jest to jeszcze organizowane czy już umarło, a jeśli jest to kiedy. I w ogóle gdzie i kiedy według Was najłatwiej „złapać” załogi żeby sobie zrobić fotę / zdobyć autograf ?
Jakbyś był już w środę to najlepiej na strefie. Po rekonesansie chłopaki jeszcze kręcą się po serwisie, a i ludzi mniej. W zeszłym roku można było złowić praktycznie komplet.
Mad Max napisał(a):Czy ktoś z kolegów lub koleżanek był w zeszłym roku na Wieliczkach na pari od 4:20 do 4:45 i może podzielić się wrażeniami artystycznymi ?? na onboardzie z rajdu wygląda to całkiem nieźle ale chce mieć również opinię kogoś kto był w tym miejscu.
https://www.youtube.com/watch?v=dB5Uazn ... xz&index=6
hubertus_89 napisał(a):Mad Max napisał(a):Czy ktoś z kolegów lub koleżanek był w zeszłym roku na Wieliczkach na pari od 4:20 do 4:45 i może podzielić się wrażeniami artystycznymi ?? na onboardzie z rajdu wygląda to całkiem nieźle ale chce mieć również opinię kogoś kto był w tym miejscu.
https://www.youtube.com/watch?v=dB5Uazn ... xz&index=6
ja byłem mniej więcej jak stoją te krasule po prawej stronie. według mnie tą partie oceniłbym od 1-10 na 6. Mam chyba ze 3 filmiki z tego miejsca. Mogę wysłać na e-mail
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości