Moderator: SebaSTI
jacko napisał(a):co z Ptaszkiem ? prowadzil po 1. OSie, drugiego juz nie dojechal
A to teraz jedzie przed czołówką ?? Pozycja startowa jest przecież ta sama,chyba że teraz bardziej się warunki wyrównały dla wszystkich... przejechał pierwszą pętle na ostro to i poczuł się pewniej, poza tym nie od dziś wiadomo że na drugich przejazdach Robert znacznie bardziej poprawia swoje czasy w stosunku do konkurencji. W zasadzie to poza Szwecją to najbardziej o jego jazdę obawiałem się właśnie GBCairo napisał(a):Słabe czasy Roberta na pierwszej pętli spowodowane jednak głównie pozycją startową. Na drugiej pętli traci o połowę mniej do czołówki.
Cairo napisał(a):Słabe czasy Roberta na pierwszej pętli spowodowane jednak głównie pozycją startową. Na drugiej pętli traci o połowę mniej do czołówki.
Mad Max napisał(a):A to teraz jedzie przed czołówką ?? Pozycja startowa jest przecież ta sama,chyba że teraz bardziej się warunki wyrównały dla wszystkich... przejechał pierwszą pętle na ostro to i poczuł się pewniej, poza tym nie od dziś wiadomo że na drugich przejazdach Robert znacznie bardziej poprawia swoje czasy w stosunku do konkurencji. W zasadzie to poza Szwecją to najbardziej o jego jazdę obawiałem się właśnie GBCairo napisał(a):Słabe czasy Roberta na pierwszej pętli spowodowane jednak głównie pozycją startową. Na drugiej pętli traci o połowę mniej do czołówki.
Mad Max napisał(a):A to teraz jedzie przed czołówką ?? Pozycja startowa jest przecież ta sama,chyba że teraz bardziej się warunki wyrównały dla wszystkich... przejechał pierwszą pętle na ostro to i poczuł się pewniej, poza tym nie od dziś wiadomo że na drugich przejazdach Robert znacznie bardziej poprawia swoje czasy w stosunku do konkurencji. W zasadzie to poza Szwecją to najbardziej o jego jazdę obawiałem się właśnie GBCairo napisał(a):Słabe czasy Roberta na pierwszej pętli spowodowane jednak głównie pozycją startową. Na drugiej pętli traci o połowę mniej do czołówki.
Cezary Gutowski napisał(a):Chłopaki już w drodze. Szybki, sprawny serwis. Pełne skupienie. Tylko szkoda, że wiozą dodatkowy balast...
Zajcev napisał(a):a to nie wina tego "balastu" o którym pisze C. Gutowski?![]()
Thomas napisał(a):były 3 przygody: obrót, cofanko i na OS7 w coś lekko przydzwonił przodem...ale co w związku z tym? Inni też je mają, co nie dziwi w takich warunkach![]()
na OS8, 10 czas mimo kolejnego zawracania
Cairo napisał(a):Mad Max napisał(a):A to teraz jedzie przed czołówką ?? Pozycja startowa jest przecież ta sama,chyba że teraz bardziej się warunki wyrównały dla wszystkich... przejechał pierwszą pętle na ostro to i poczuł się pewniej, poza tym nie od dziś wiadomo że na drugich przejazdach Robert znacznie bardziej poprawia swoje czasy w stosunku do konkurencji. W zasadzie to poza Szwecją to najbardziej o jego jazdę obawiałem się właśnie GBCairo napisał(a):Słabe czasy Roberta na pierwszej pętli spowodowane jednak głównie pozycją startową. Na drugiej pętli traci o połowę mniej do czołówki.
Nie wiem czy masz takie duże problemy z myśleniem czy udajesz. W każdym razie robisz z siebie bezmózga
madman napisał(a):O co mojemu ulubionemu 'dziennikarzowi' chodzi z tym balastem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości