The Prisoner napisał(a):Viper - z top 3 chodzi o przejazdy shakedown'u.
No ale shakedawn o niczym nie swiadczy z reszta teraz nawet byl asfaltowy

Moderator: SebaSTI
The Prisoner napisał(a):Viper - z top 3 chodzi o przejazdy shakedown'u.
maciotacio napisał(a):Mimo wszystko, na takim rajdzie strata poniżej 1 sek/km z problemami mnie osobiście satysfakcjonuje.
viper napisał(a):Jechal swoje w ok. 8 - 10 miejsca i na tym tez byl, awansowal po przygadach innych [...]
Nie wiem natomiast co chcecie od nevilla. Jedzie na pewnym 5 miejscu
viper napisał(a):Nie wiem natomiast co chcecie od nevilla. Jedzie na pewnym 5 miejscu gdzie auto z pewnoscia ma slabsze od citroena i vw. Z krytyka wstrzymajcie sie do konca rajdu bo moze jeszcze awansowac.
viper napisał(a):W top 3czy my ogladamy inny rajd
. Jechal swoje w ok. 8 - 10 miejsca i na tym tez byl, awansowal po przygadach innych, ale tak bywa bo to sa rajdy. Szkoda awarii bo ciekawie by bylo.
Nie wiem natomiast co chcecie od nevilla. Jedzie na pewnym 5 miejscu gdzie auto z pewnoscia ma slabsze od citroena i vw. Z krytyka wstrzymajcie sie do konca rajdu bo moze jeszcze awansowac.
TomMaz napisał(a):viper napisał(a):W top 3czy my ogladamy inny rajd
. Jechal swoje w ok. 8 - 10 miejsca i na tym tez byl, awansowal po przygadach innych, ale tak bywa bo to sa rajdy. Szkoda awarii bo ciekawie by bylo.
Nie wiem natomiast co chcecie od nevilla. Jedzie na pewnym 5 miejscu gdzie auto z pewnoscia ma slabsze od citroena i vw. Z krytyka wstrzymajcie sie do konca rajdu bo moze jeszcze awansowac.
Kubica jechał na 8-10 miejsce ale zyskał dzięki przygodom innych, a Neuville jedzie na pewnym piątym ... Szkoda tylko że Kubica prawie cały OS2 przejechał ośką, później były kolejne przygody a i tak w klasyfikacji był przed Neuvillem i Sordo... Jedynie Paddon prezentował tu dobre tempo w Hyundaiu , szkoda że wydzwonił.
Gdyby nie przygody innych to Neuville zamykałby 10 walcząc o 1 pkt. z Sordo i gdzie tu dobra jazda ?
maciotacio napisał(a):Wyniki shakedownu pokazują, że odnalazł szybko tempo, przyjeżdżając tutaj praktycznie bez testów. Nie chce mi się sprawdzać
Ale jak Neuville wygrał rajd Niemiec to jednak każdy głośno mówił że to przez pecha konkurencji - teraz jedzie bardzo kiepski rajd i każdy to widzi i każdy o tym mówi - strata do lidera najlepiej o tym świadczy - sorry ale ja tu nie widzę podwójnych standardów.mihu123 napisał(a):Gdy Kubica kończy Rajd Niemiec na piątym miejscu w aucie RRC to jest tylko wynikiem pecha innych, a jak Neuville dojeżdża na tym samym miejscu w wurcu po totalnie bezbarwnej jeździe (w stylu Prokopa) i błędach innych, to zaliczamy to do solidnego występu. Widzę, że tutaj są jakieś podwójne standardy.
Znowu co poniektórzy zaczynają zaginać czasoprzestrzeń...
Ale jak Neuville wygrał rajd Niemiec to jednak każdy głośno mówił że to przez pecha konkurencji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości