Kimi napisał(a):b_smietana napisał(a):Jednak jedzie, ale po OS 3 zajmuje 17 pozycję.
a mi się wydaje że niejedzie bo stracił równe 5 minut na OS 4
Jakie 5 minut??
Duval spadł na 3 miejsce, ale to chyba pozwoli na Mistrzostwo wsrod producentow
Moderator: SebaSTI
Kimi napisał(a):b_smietana napisał(a):Jednak jedzie, ale po OS 3 zajmuje 17 pozycję.
a mi się wydaje że niejedzie bo stracił równe 5 minut na OS 4
Fryta napisał(a):qbus napisał(a):W przyszłym roku WRCówki mają mieć troche inną specyfikacje... brak aktywnych dyferencjałów itp. (...)
Wszystko się zgadza, ale to dotyczy fabrycznych WuRCów. Prywaciarze będą mieli nieznacznie zmienione podzespoły i mechanizmy... co daje dość spore szanse Loebowi na obronę tytułu.
Kimi napisał(a):5 minut straty do pierwszego na odcinku
czyli Solberg jedzie już w super rally i dziś się chyba już niepojawi na odcinkach
WRCfan napisał(a):Fryta napisał(a):qbus napisał(a):W przyszłym roku WRCówki mają mieć troche inną specyfikacje... brak aktywnych dyferencjałów itp. (...)
Wszystko się zgadza, ale to dotyczy fabrycznych WuRCów. Prywaciarze będą mieli nieznacznie zmienione podzespoły i mechanizmy... co daje dość spore szanse Loebowi na obronę tytułu.
Przyszłoroczne Xsary WRC z zespołu ORECA, mimo że to zespół prywatny, mają być przystosowane do nowych przepisów dla fabrycznych teamów , czyli nie będą mieć aktywnych dyfrów itd...
Matador napisał(a):Junior z numerem 68...
KaMiLL WRC napisał(a):Mam tutaj na mysli Coronite Cerveza. Z tego co kojarze jest to meksykanski browar....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości