Kuzi mógłby pójść śladem Hołowczyca sprzed kilku lat i wygrać choćby nawet w swojej klasie Przedewszystkim niech nasi dojadą do mety, a Kuzaja widze na pudle w tym rajdzie w PCWRC, a Michał...no sam nie wiem jak tam ośką pociśnie na tych kamienistych bezdrożach, ale trzeba być dobrej myśli zawsze
EOS 7D,400D/50 1.8/17-50 2.8/70-200 F4 L/580EX II http://www.image-sport.net moja stronka Leszek!!
Kuzaj ladnie zaczal, po os2 4 w PC ale cos zwojowal na 3. slabiutki czas i spadek
w generalce marcus cisnie, za nim Peter (wkoncu szybki) i Loeb, ktory pewnie rozkreci sie jak nie bedzie juz odkurzal trasy.
Prowadzi, nie mniej nie ma konkurencji, nie ma się z kim scigać, zostaje tylko walczyć o wyprzedzenie najwiekszej liczby enek. Leszka nie ma w wynikach, więc jak narazie Junior - Kuzaj 2:0 (1 bramka na prologu).
Szkoda Lechosława, może uda się pojechac w super rally ale wtedy 20 min w plecy.
Junior ma 8 minut w plecy, ale jedzie dzielnie. Kuzaj już chyba poza rajdem - szkoda:/
edit:
No to już wiemy, Leszek dachował na oesie.
"zmień" używaj tej opcji !
noby Junior nie ma konkurencji, ale to chyba tylko dlatego ze tak dsobrze jedzie szcerrze to mnie zadziwia przeciez lokalni kierowcy powinni niezle smigac na tych trasach dobra zapowiedz przed Polskim, a co do Kuziego to szkoda bo sie zapowiadało niezle... zobaczymy moze znowu uda mu sie cos wywalczyc, podejrzewam, ze jeszcze nie jeden kierowca odpadnie
Po 10 oesie nadal mamy na czele Marcusa. Loeb traci 29 sekund. Jak na szutry to chyba nie wiele. Francuz dogoni Marcusa czy nie? Jestem skłonny stwiedzić że tak.