Moderator: SebaSTI
No właśnie gość, który to nagrywał stwierdził, że właśnie tak tam w Kosewie trasa idzie. Dla mnie też to jest bardzo dziwne. Nie będzie strefy dla kibica-no to właśnie może temu, że skracać tam będą odcinek względem poprzedniego roku.
kkuzi napisał(a):Doszły mnie słuchy z pewnych źródeł że Lotos wycofał się ze sponsorowania Rajdu Polski , czy ktoś może potwierdzić te doniesienia ...?
Mad Max napisał(a):kkuzi napisał(a):Doszły mnie słuchy z pewnych źródeł że Lotos wycofał się ze sponsorowania Rajdu Polski , czy ktoś może potwierdzić te doniesienia ...?![]()
![]()
![]()
kolega chyba ze snu zimowego się właśnie wybudził![]()
To nie słuchy tylko rzeczywiście się wycofali i wiadomo już o tym z dwa miesiące - wystarczy zajrzeć na stronę rajdu żeby zauważyć że zniknęło logo Lotosu
PeKa napisał(a):Na swoje potrzeby naniosłem, choć to za dużo powiedziane, na mapę SS Stańczyki czasy z onboardu (https://youtu.be/v_cLIs4CD0I?list=PLi2NfsRcQQ3eCqu1_cHIXyOLotvr0YAEv) co by sobie miejsca wybrać. Może się i Wam przydadzą
Yrtat napisał(a):Ale jak się ma pojawić jak nie ma go na liście?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości