jarauto napisał(a):Ostatnie 5 odcinków to rajdowa życiówka Roberta!
Szacun! Szacun! Szacun!
Gdyby w zeszłym sezonie postawił na dowożenie się, dziś nie kręcił by TAKICH czasów.
Kolejny oes dla Roberta, jestem w szoku ...
Loeb spin...
Moderator: SebaSTI
jarauto napisał(a):Ostatnie 5 odcinków to rajdowa życiówka Roberta!
Szacun! Szacun! Szacun!
Gdyby w zeszłym sezonie postawił na dowożenie się, dziś nie kręcił by TAKICH czasów.
Niezgodę się, to jest gdybanie, równie dobrze można napisać że jak by przejechał w zeszłym roku więcej niż jeden dzień to w tym roku wyniki były by jeszcze lepszeseal napisał(a):jarauto napisał(a):Gdyby w zeszłym sezonie postawił na dowożenie się, dziś nie kręcił by TAKICH czasów.
Słusznie prawisz, oby precyzje utrzymał do końca.
Nox2 napisał(a):OS 7 Ogier wygrał z Loebem. Dlaczego nic nie piszecie o Loebie?? AAA zapomniałem o nim się pisze tylko jak wygrywa.
Kit_Car napisał(a):Nox2 napisał(a):OS 7 Ogier wygrał z Loebem. Dlaczego nic nie piszecie o Loebie?? AAA zapomniałem o nim się pisze tylko jak wygrywa.
Pisałeś już w podobnym tonie kilka stron wcześniej, jakoś nikt nie łyknął prowokacji, znowu próbujesz? Daj sobie spokój, nie masz nic do roboty tylko prowokować znowu zadymy na forum?
Idź na onet, bo naprawdę słabe te Twoje próby zrobienia dymu.
Mad Max napisał(a):Niezgodę się, to jest gdybanie, równie dobrze można napisać że jak by przejechał w zeszłym roku więcej niż jeden dzień to w tym roku wyniki były by jeszcze lepszeseal napisał(a):jarauto napisał(a):Gdyby w zeszłym sezonie postawił na dowożenie się, dziś nie kręcił by TAKICH czasów.
Słusznie prawisz, oby precyzje utrzymał do końca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość