Banan napisał(a):https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/19143130_10154718383220678_3479594331082685413_o.jpg?oh=3d20d958ce3c4224f7c047336abde25b&oe=59D12468
Jest jakiś sensowny dojazd do tego miejsca? Bo to chyba Wieliczki, tylko w tym roku w drugą stronę?
Ja bym tego miejsca na ten rok nie polecił bo w tym roku droga idzie równolegle do torów, przy tym przejeździe jest ciasna 90 i od razu wjazd na tory więc prędkość tam będzie taka co żadna - chyba że kombinujesz coś pod foto z torami kolejowymi - ja bym próbował się dostać do słynnej hopy przez tory i stamtąd na piechotę po torach to będzie jakieś 500m
To jest Baranowo ale za Kosewem - tego nie ma w tym roku nawet w drugą stronę
Wiktor951 napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=hp6aANJQHkQ
2:16 to jaki to OS i w którym miejscu ? Ktos rozpoznaje?
To są Kruklanki - na tej partii której w tym roku nie ma
antch napisał(a):Na Orzyszu hopa Rostki Skomackie wygląda całkiem obiecująco.
Wydaje mi się że oglądanie może być problematyczne bo sam lot będzie w takim małym wąwozie, biorąc pod uwagę że dodatkowo odsuną kibiców od drogi to tego lotu może nie być aż tak dobrze widać - poza tym od razu za hopą jest 90 i na pewno część będzie się bać że przestrzeli i zaparkuje się w tym ogródku - zaznaczam że to moje wrażenie po onboardzie - na pewno najlepszy będzie widok z łódki i jeziora

Honiclbr napisał(a):Odstępy czasowe są widoczne wraz z publikacją listy startowej, ktora powinna pojawić się przed startem honorowym. Pewne pojawi się lista startu honorowego, odcinka w Mikołajkach i lista na piątek. I tak jest wszędzie na świecie, więc nie dodawajcie kolejnego minusa organizatorom za rzecz, na którą obecnie nie mają wpływu i muszą trzymać się programu rajdu i dat publikacji danych dokumentów.
Oczywiście info o zmianie trasy do dnia dzisiejszego nie pojawiło się oficjalnie na stronie jako informacja dla kibiców - oczywiście mapy również nie zostały zmienione, rozumiem że z tymi wydrukowanymi nic już nie da się zrobić ale w necie powinny być nowe mapy odcinków - co z tego że można znaleźć takie info w dziale dla zawodników, jak jest tam wrzucony wycinek książki drogowej której masa ludzi nie jest w stanie zrozumieć, a ci co ją rozumieją mogą mieć problem z przeniesieniem ją na mapę, do tego po co kibicowi książka drogowa jak nikt go na odcinek nie wpuści
Fakt że trasa została wytyczona po drodze która w tym okresie ma być remontowana pozostawię bez komentarza.