Moderator: SebaSTI
andrzejn4 napisał(a):Panowie czy już ktoś z Was posiada karnet na rajd?
Nowa partia od startu bardzo ciekawaLancerEVO5 napisał(a):SS 19/21 Sady https://www.youtube.com/watch?v=-07uAe4L2io
A ja się nad tym mocno zastanawiam - z jednej strony początek bardzo ciekawy i kusi ale z drugiej pamiętajcie ze to PS i odcinek TV więc o musi się odbyć bez żadnej obsuwy więc śmiem twierdzić że będą mocno ganiać i "krótko trzymać" kibiców żeby wszystko odbyło się zgodnie z planem.PeKa napisał(a):W niedzielę to raczej Sady niż Baranowo, więc tym bardziej wielkie dzięki za on board! Od 2.56 i 6.40 ciekawe partie
ToKu napisał(a):Myślę i mam nadzieję, że Baranowa za wcześnie nie zamkną, bo dojazd do miejscowości Śniadowo jest tylko po trasie OS
koxiu napisał(a):W FAQ na stronie rajdu napisali że będzie istniało coś takiego jak Rally Camping i ma to być zlokalizowane przy każdym pierwszym odcinku każdego etapu. I napisali też że trzeba mieć na to specjalną naklejkę i ilość miejsc ograniczona. Wie może ktoś gdzie i za ile takie naklejki można nabyć i gdzie faktycznie ma być ulokowany ten Camping (mam na myśli OS Gołdap konkretnie)? I w ogóle są gdzieś dostępne jakieś dokładniejsze informacje na ten temat? Ktoś coś?
Podbijam z tym pytaniem.Jersey napisał(a):A ma ktoś dostęp do zahasłowanej części Rally Guide 2, rok temu ktoś wrzócił do sieci i było można pobrać
Mad Max napisał(a):Podbijam z tym pytaniem.Jersey napisał(a):A ma ktoś dostęp do zahasłowanej części Rally Guide 2, rok temu ktoś wrzócił do sieci i było można pobrać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości