Moderator: SebaSTI
player_wrx napisał(a):Hopa całkiem spora jest na Świętajnie. Będzie tam podobno przygotowane miejsce dla kibiców. Fajne miejsce też jest na OS Mazury - dojazd z miejscowości Gryzy. Ogromna Góra z łatwym podejściem. Widać dobry 1,5 - 2 km trasy w otwartym terenie, z nawrotem i kilkoma zakrętami. Dla mnie top miejsce na rajdzie.
player_wrx napisał(a):Hopa całkiem spora jest na Świętajnie. Będzie tam podobno przygotowane miejsce dla kibiców. Fajne miejsce też jest na OS Mazury - dojazd z miejscowości Gryzy. Ogromna Góra z łatwym podejściem. Widać dobry 1,5 - 2 km trasy w otwartym terenie, z nawrotem i kilkoma zakrętami. Dla mnie top miejsce na rajdzie.
RajducH napisał(a):na hopach rajd się nie kończy
Ja to się zawsze zastanawiam czy Ty fotografujesz na rajdach czasem coś innego niż "hopki i podbicia" bo pytasz o to zawszepablo0109 napisał(a):to fakt:-) ale uatrakcyjniaja rajd:-) przynajmniej dla mnie:-)RajducH napisał(a):na hopach rajd się nie kończy
Mad Max napisał(a):Ja to się zawsze zastanawiam czy Ty fotografujesz na rajdach czasem coś innego niż "hopki i podbicia" bo pytasz o to zawszepablo0109 napisał(a):to fakt:-) ale uatrakcyjniaja rajd:-) przynajmniej dla mnie:-)RajducH napisał(a):na hopach rajd się nie kończy![]()
Na Gołdapi jest podobne miejsce ze wzniesieniem i też sporo widać
https://www.youtube.com/watch?v=Lf1mdDPzdNs - 3:39 (po prawej stronie) to jest jakieś 500m - 1km od drugiego łącznika asfaltowego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości