Moderator: SebaSTI
Diwados1 napisał(a):"Mam nadzieje, ze to sie wszystko zawali" no i jak mozna takie brednie skomentowac.....kupujesz karnet, pojedziesz i ogladniesz najszybszych kierowcow WRC na swiecie w biednym kraju europy srodkowej ktorego tak na prawde na taki rajd uwazam nie stac. Piszesz takie..........""""""""a jak sie zawali to zebys zobaczyl WRC w przyszlosci pojedziesz na zachod i bedziesz placil w euro za wszystko (karnet, nocleg, paliwo, jedzenie) i zobaczy jeden z drugim o ile bedzie mial tanszy wyjazd niz na mazury. Ludzie narzekac mozna, nawet trzeba, ale taki kibel pisac to dajcie spokoj.
Diwados1 napisał(a):Mistrzu chcesz mi wmowic, ze za 1000zl pojade do Fancji na rajd? (uwazam, ze Mazury w tej cenie sa osiagalne) hmm moze rowerem, spiac w namiocie i wiozac ze soba plecak konserw ta Francje zobaczeZamiast tego co mysle wole postawic wielokropek bo pewnie gdybym wyrazil swa opinie doslownie, to by mnie stad usuneli. Panowie, ktos dal kupe forsy w to zeby wlodarze w FIA wlaczyli Polski do kalendarza WRC i jesli on teraz zniknie, a pewnie jest to juz ostatni raz runda WRC, to beda to pieniadze totalnie zmarnowane bo takie inwestycje przeprowadza sie z perspektywa wieloletnia. Wielka frajda, ze mamy taki rajd na swojej ziemi! ale jak obiektywnie na to popatrze to uwazam, ze Polski na to nie stac. Jestesmy biednym krajem i bledem bylo juz zaczynac z WRC bo poszly w to wielkie banki a po wywiadzie z P. Witkowskim wyglada na to, ze to sie albo cudem udalo albo taka kasa sypneli, ze kolesie decydujacy o kalendarzu powiedzieli wchodzicie. Nigdy by mi nie przyszlo do glowy zeby tu pisac "mam nadzieje, ze to sie rozsypie" bo tego bym jako kibic rajdowy nie chcial, ale jak juz sie to rozsypie to wtedy "szpece"od tematu tu na forum ktorzy to na ryby, grzyby itd. jada na mazury zeby przy okazji rajd zobaczyc poza strfa kibica, to oni nam podadza przyczyny wypadniecia RP z kalendarza
![]()
Pozdrawiam Was i milego weekendu zycze
Diwados1 napisał(a):Mistrzu chcesz mi wmowic, ze za 1000zl pojade do Fancji na rajd? (uwazam, ze Mazury w tej cenie sa osiagalne) hmm moze rowerem, spiac w namiocie i wiozac ze soba plecak konserw ta Francje zobaczeZamiast tego co mysle wole postawic wielokropek bo pewnie gdybym wyrazil swa opinie doslownie, to by mnie stad usuneli. Panowie, ktos dal kupe forsy w to zeby wlodarze w FIA wlaczyli Polski do kalendarza WRC i jesli on teraz zniknie, a pewnie jest to juz ostatni raz runda WRC, to beda to pieniadze totalnie zmarnowane bo takie inwestycje przeprowadza sie z perspektywa wieloletnia. Wielka frajda, ze mamy taki rajd na swojej ziemi! ale jak obiektywnie na to popatrze to uwazam, ze Polski na to nie stac. Jestesmy biednym krajem i bledem bylo juz zaczynac z WRC bo poszly w to wielkie banki a po wywiadzie z P. Witkowskim wyglada na to, ze to sie albo cudem udalo albo taka kasa sypneli, ze kolesie decydujacy o kalendarzu powiedzieli wchodzicie. Nigdy by mi nie przyszlo do glowy zeby tu pisac "mam nadzieje, ze to sie rozsypie" bo tego bym jako kibic rajdowy nie chcial, ale jak juz sie to rozsypie to wtedy "szpece"od tematu tu na forum ktorzy to na ryby, grzyby itd. jada na mazury zeby przy okazji rajd zobaczyc poza strfa kibica, to oni nam podadza przyczyny wypadniecia RP z kalendarza
![]()
Pozdrawiam Was i milego weekendu zycze
Diwados1 napisał(a):Mistrzu chcesz mi wmowic, ze za 1000zl pojade do Fancji na rajd? (uwazam, ze Mazury w tej cenie sa osiagalne) hmm moze rowerem, spiac w namiocie i wiozac ze soba plecak konserw ta Francje zobacze![]()
SOKÓŁ napisał(a):Diwados1 napisał(a):Mistrzu chcesz mi wmowic, ze za 1000zl pojade do Fancji na rajd? (uwazam, ze Mazury w tej cenie sa osiagalne) hmm moze rowerem, spiac w namiocie i wiozac ze soba plecak konserw ta Francje zobacze![]()
Nie chcę Ci wmówić tylko stwierdzić fakty.Dwa lata temu w 4 osoby jadąc autem zamknęliśmy się w tej sumie. Śpiąc w hotelu i nie jedząc plecaka konserw! Mało tego w ostatni dzień kupiłem sobie w promocyjnej cenie zimową kurtkę WRC. To samo masz opcję Szwecji która wychodzi w podobnej cenie z samolotem i wynajęciem auta w 4 osoby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości