Moderator: SebaSTI
ryjas napisał(a):Ja myślę, że to specjalnie, żeby Evans wskoczył na 5 miejsce;)
Aaltonen napisał(a):Spokojnie, gdyby od osiągnięcia mety zależał przyszły sezon Roberta to na pewno odpuściłby.
A że nie zależy, to chciał po prostu zapunktować na Power Stage'u. I tak bardzo dobry występ.
Na zbieranie punktów będzie czas w przyszłym sezonie.
BartekRally napisał(a):Jak nie urok, to sraczka. Jestem kibicem Roberta ale chyba powinien poważnie się zastanowić co robić w przyszłym sezonie, poza wygranymi oesami reszta wygląda tragicznie w tym sezonie, gadanie o nauce w październiku do mnie na pewno nie przemówi...
viper napisał(a):Aaltonen napisał(a):Spokojnie, gdyby od osiągnięcia mety zależał przyszły sezon Roberta to na pewno odpuściłby.
A że nie zależy, to chciał po prostu zapunktować na Power Stage'u. I tak bardzo dobry występ.
Noe nie tak spokojnie. Ciekawe ktora trzeźwo myśląca fabryka go zatrudni po takich momentach. Pewnie bedzie ten sam układ co dzisiaj. Lotos i kasa z własnej kieszeni.
Aaltonen napisał(a):viper napisał(a):Aaltonen napisał(a):Spokojnie, gdyby od osiągnięcia mety zależał przyszły sezon Roberta to na pewno odpuściłby.
Noe nie tak spokojnie. Ciekawe ktora trzeźwo myśląca fabryka go zatrudni po takich momentach. Pewnie bedzie ten sam układ co dzisiaj. Lotos i kasa z własnej kieszeni.
A to zły układ?
Wg mnie bardzo dobry, jak na naukę.
I tak w tej chwili trzech najbardziej obiecujących "świeżaków" to Kubica, Evans i Abrring. Reszta daleko z tyłu.
wanderer napisał(a):Swoją drogą, świetny rajd pojechał Kevin Abbring. Co prawda zajął tylko 14 pozycję, ale ma taką samą stratę do zwycięzcy jak Kubica w zeszłorocznej edycji. Gdyby Peugeot w przyszłym roku wysłałby go do walki w WRC2, to byłby pewniakiem do tytułu. Gdyby nie awaryjność...
ryjas napisał(a):BartekRally napisał(a):Jak nie urok, to sraczka. Jestem kibicem Roberta ale chyba powinien poważnie się zastanowić co robić w przyszłym sezonie, poza wygranymi oesami reszta wygląda tragicznie w tym sezonie, gadanie o nauce w październiku do mnie na pewno nie przemówi...
90 proc rajdu jechał bezbłędnie i nawiązywał walkę z czołówką (poza VW). Tak że nie poszło to wszystko w las... Hmm no dobra tym razem poszło w las. Ale gdyby rajd skończył się dwie godzinę wczesniej to takich tekstów tutaj byśmy nie uświadczyli.
Ten sezon pokazuje, że ostatni oes może wszystko zmienić (patrz Latvala w De). Nie ma tu znaczenia staż rajdowy
ryjas napisał(a):wanderer napisał(a):Swoją drogą, świetny rajd pojechał Kevin Abbring. Co prawda zajął tylko 14 pozycję, ale ma taką samą stratę do zwycięzcy jak Kubica w zeszłorocznej edycji. Gdyby Peugeot w przyszłym roku wysłałby go do walki w WRC2, to byłby pewniakiem do tytułu. Gdyby nie awaryjność...
Ja bym go wysłał do Citroena za Ostberga. Meeke i Abring daliby do pieca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość