Moderator: SebaSTI
Ja wiem czy taka długa?? Góra 2-3 rajdy...bo z silnikami to zawsze był koszmarSaruto napisał(a):Loeb nie ma aktywnych dryfów i jeździ w specyfikacji 2006
Poprostu Ford i Subaru mają nowe auta i długa droga przed nimi ( dłuższą ma chyba Subaru ) żeby byli konkurencyjni .
qbus napisał(a):Co robiło 306 Maxi na trasach tegorocznego Monte... potrafi ktoś na to pytanie odpowiedzieć?
WAPNO napisał(a):Ciesze sie ze wkoncu wygral Gronholm. I pokazal ze jest naprawde szybki. Loeb jak zwykle w znakomitej formie, ale popelnil blad, z ktorego uratowalo go tylko Super Rally. Zreszta wielu mlodych kierowcow (nie gwiazd) spisalo sie w tym rajdzie bardzo dobrze.
Rozne mialem zdania o SR, najpierw mi sie podobalo, pozniej mialem watpliwosci... i dalej je mam. Zabija on w pewnym stopniu klimat rajdow. Za to kibice maja wieksza frajde, gdyz moga kazdego dnia ogladac niemal cala stawke. Jednak jest to system niesprawiedliwy dla zawodnikow. Co by bylo gdyby to Marcus wypadl, ale na ostatnim etapie? Zdobylby 0 pkt., a Loeb 10. Albo jedziemy dalej dla zabawy i reklamy sponsora, albo punktujemy kazdy etap osobno.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości