Moderator: SebaSTI
mucha-wrc napisał(a):Seal : a wiec tak, nawrocik z 26 sekundy, to jest prawy 90 tak naprawde z odcinka testowego, i wyjscie z zakretu w 46 sekundzie tez, wiec juz tego niezobaczysz bo w tym roku odcinek testowy jest w okolicach trieru.
36 sekunda ten bok focusa to jest oes panzerplatte niedaleko hopy gina, jak jestes na tej hopie to odrazu widzisz wypadanie z tego zakretu, bylem tam w zeszlym roku, i to jest wlasnie ta hopa cosie tobie podoba, fajne miejsce, i 3 razy widac jak auta przejezdzaja, raz na hopie, drugi raz na prostej i 3 raz na luku z 36 sekundy. Tyle ze na tej hopie co roku jest od zarabania ludzi, i trzeba byc wczesniej zeby zajac miejscowke, a pzatym do hopy dojezdzasz autobusem, auto zostawiasz jakies 10 kilometrow od hopy. Ja poprostu bede robil tak, ze bede przegladal onboardy ze stanisa i z ewrc.cz i jednoczesnie wlacze sobie map.24 z widokiem satelity i bede patrzyl jak odcinek przebiega i jak tam dojechac. A nietylko w wybranych strefach mozesz przebywac, jak dojdziesz do innego miejsca to nikt ci nie zabroni, chos poruszanie jest utrudnione bo gwizdza safeciarze i takie tam. Najlepiej wbic sie autem dzien przed etapem na oes, znalezc miejscowke i rozbic namiot, ale to jest dobre w piatek i niedziele, bo mala jest szansa zobaczyc wiecej niz 2 odcinki, ale zato w sobote ja chce zobaczyc 4 i bede staral sie poruszac miedzy oesami. Sciagnij sobie ze stanisa onboard Loeba z zeszlego roku z odcinka ruwertall-fell, ja go troche przeanalizowalem, bylem tam w zeszlym roku ale od zlej strony bo od startu, ale zobacz sobie 7:21, to jest miejsce w ktorym w zeszlym roku rozwalil sie latvala, i gronholm z hirvonenem mieli ratowania, a co najciekawsze ze przez problem z doborem ogumienia, bo brali prognozy pogodowe z lotniska frankfurtu nad menem, a nie z frankfurtu hann, skad braly inne zespoly. No i zobacz sobie od 7:42 spadanie w dol, po waskiej drodze na mokrym, tam moze byc ciekawie, ja wole cos szybszego w dol jakas partie zakretow, nawroty dlamnie to jakoc niebardzo!!!Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość