Moderator: SebaSTI
Wiktor951 napisał(a):Witam
Mam pytanie do bardziej zorientowanych jak myślicie czy istnieje szansa aby czasowo zdążyć na takie OS ? Wliczając to dojście do OS-ów zejście z OS-ów, przejazd lokalnymi drogami , korki, mam tylko zakupiony karnet za 149 zł plus naklejka PARKING. Wymyśliłem sobie że po WRC schodzimy z OS-ów. Więc tak:
1 dzień:
Os 2 - 7:15 (tylko WRC)
OS 5 - 10:40 (tylko WRC)
OS 8 - 15:25 (zostajemy do końca)
2 dzień:
OS 11 - 8:08 (tylko WRC)
OS 14 - 11:35 (tylko WRC)
OS 16 - 15:20 (zostajemy do końca)
Wiktor951 napisał(a):Witam
Mam pytanie do bardziej zorientowanych jak myślicie czy istnieje szansa aby czasowo zdążyć na takie OS ? Wliczając to dojście do OS-ów zejście z OS-ów, przejazd lokalnymi drogami , korki, mam tylko zakupiony karnet za 149 zł plus naklejka PARKING. Wymyśliłem sobie że po WRC schodzimy z OS-ów. Więc tak:
1 dzień:
2 dzień:
@luki rally@ napisał(a):Wiktor951 napisał(a):Witam
1 dzień:
2 dzień:
Os 8 rusza o 16:25,jest błąd w kilku miejscach.Wieliczki ruszają o 15:30
The Prisoner napisał(a):@luki rally@ napisał(a):Wiktor951 napisał(a):Witam
1 dzień:
2 dzień:
Os 8 rusza o 16:25,jest błąd w kilku miejscach.Wieliczki ruszają o 15:30
Tu jest wszystko rozpisane: http://kibice.rajdpolski.pl/wp-content/ ... 5.2017.pdf
Twój plan jest jak najbardziej do zrealizowania. Wg mnie obejrzysz jeszcze WRC 2, jak dobrze dobierzesz miejscówkę. Moje obliczenia są takie, że na spokojny dojazd + znalezienie miejscówki musisz mieć ok. 2 h. Czyli z OS 2 musisz wyjechać gdzieś około 8:40, żeby dojechać na OS 5.
Ja chcę w podobny sposób zrobić OS 4 > OS 6 > OS 9 w pierwszy dzień.
Sobota to OS 11 > OS 14 > OS 15 > OS 18 lub OS 11 > OS 14 > OS 18. Byłaby wtedy przerwa na żarcie, jezioro itp.
Jeśli się mylę, niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu
EDIT: Swoją drogą, jaka hipokryzja. Pierdo..ą, że na Rajdzie Polski problemy z kibicami itp. itd., a na głównej stronie WRC.COM, zdjęcia z polaka, gdzie kibice stoją zaraz przy trasie. Niech się w końcu zdecydują, bo to rozdwojenie jaźni strasznie denerwuje.
Witcher1990 napisał(a):Ruszyła machina "uświadamiająca" kibiców RP http://rajdy.autoklub.pl/news/zanim-nad ... owka,77427
zaszybki napisał(a):Jest coś ciekawego na Paprotkach na odcinku od startu do PW 71?
Zupełnie nie mam pomysłu na ten oes, ale będę miał blisko do płn. części i tam będę celował...
Co do spraw marketingowych rajdu, jestem zaskoczony bilbordem w Poznaniu. Wisi już blisko miesiącamigo napisał(a):Bardzo pozytywne reklamy Rajdu Polski na RMF MAX od tygodnia co kilka godzin na antenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości