Moderator: SebaSTI
Mociag napisał(a):Patrząc na relacje z Irlandii nie widziałem dużej ilości ludzi na OeSach. Zapowiadali też że jak ktoś znajdzie dobry nocleg w listopadzie to będzie cud, więc nasuwa mi sie pytanie czy będzie tak dużo ludzi na Rajdzie Polski, że najlepiej siedzieć na jednym OeSie dziennie?
Ja w najbliższym czasie będę coś miał. Mieszkanie około 200 m2 w kamienicy w centrum Wydmin, kilka pokoi chyba ze 2 łazienki do podziału, pod mieszkaniem pub właściciela mieszkania. Musze tylko pogadać z właścicielem co i jak i zapodam kontakt. będzie około 15 miejsc (warunki komfortowe) lub jak będzie trzeba to nawet 30 ale to już troszkę ciaśniej będzie.eZur napisał(a):Nie wiecie gdzie można jeszcze wynająć jakiś tani pokój na nocleg w okolicach Mikołajek? Szukam gdzie się da i wszystko zajęte...
Mociag napisał(a):Patrząc na relacje z Irlandii nie widziałem dużej ilości ludzi na OeSach. Zapowiadali też że jak ktoś znajdzie dobry nocleg w listopadzie to będzie cud, więc nasuwa mi sie pytanie czy będzie tak dużo ludzi na Rajdzie Polski, że najlepiej siedzieć na jednym OeSie dziennie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości