mazee napisał(a):viper napisał(a):No powoli prywatna wypożyczalnia zaczyna wychodzić bokiem, a jeszcze nie dawno na Facebook szydercze kawały na temat Wilsona i M sportu.
Znowu bredzisz. Ostrzeżenie. Nie za rację lub jej brak, ale za język. żółtodziób. Przypomnij mi ile to razy w tym sezonie ten prywatny i wysmiewany przez ciebie zespol ukończył odcinek na 1 miejscu a ile wielbiony przez ciebie zespół M Sport?
Idąc tym tokiem rozumowania możemy stwierdzić ze najlepszy zespoł ma zawodnik z 1 oesu bo objechał wrc autem dwie klasy gorszym. Do statystyk oczywiscie ważna wiadomość , ale jak ktos nie widzi ze pozycja startowa miała tu główne znaczenie to słabo patrzy,malbo faktów woli nie widzieć. Cała czołówka jest w okolicach 10 miejsca na czele z rewelacyjnym Nevillem, wiec nie wciskaj mi wiekiego sukcesu z "elementu" w ktorym decydujące znaczenie miała pozycyjna startowa. Miedzy 1 a 10 zawodnikiem sa 2 s roznicy i jestem pewien ze lwia czesc tej roznicy zyskiwało sie na starcie. Sami w ten sposob tlumaczyliscie zawodnikow na 1 oesie, a teraz jest wszystko ok. A przecież to był ten sam oes. Myślicie ze tanaka, kubice i protasowa nagle oświeciło. Kogo chcesz oszukać. Taki kit z pewnoscia bedzie sprzedawany po wiadomościach, ze Kubica sie rozkręca na śniegu, bo juz wygrał oes. Ten wygrany oes mozna traktować tylko i wyłącznie w kategorii statystyk tak samo jak chłopaka ktory wygra r5 czy rrc w czwartek. To cała tajemnica sukcesu.
Natomiast fakt niepokojąca jest statystyka kierowców M sportu, ale cóż jeden rajd moze nie wyjsć zobaczymy co bedzie dalej, a co najwazniejsze którzy na mecie beda kierowcy M sportu bo jak by nie patrzec to jest najwazniejsze.
Jeszcze jedno jak by ktos nie widział Tanak jest 5 a co za tym idzie wszystkie statystyki wygranych oesow nie wiem czy maja jakiekolwiek znaczenie.
jacko napisał(a):Thomas napisał(a):7 osów Fiesta wygrała w tym roku, ale ani jednego kierowcy Msport
no w sumie z takimi statystykami wygranych OSów to jest to troche zawstydzajace dla pana Wilsona
VW - 13
Citroën - 9
Fiesty prywatne - 7
Hyundai - 1
M-Sport - 0
No teraz zobacz ile Hyundaj ma wygranych oesow w tym rajdzie i zobacz jakie auto wygrywa. To chyba jasny daje obraz ile warte sa wygrane oesy

Posługiwanie się określeniami typu "wciskanie kitu" jest również nie na miejscu. To oskarżenie o kłamstwo, a takie coś trzeba udowodnić, nie wystarczy że nie podzielasz jego zdania. Uprzedzałem,ze warny będę sypał zarówno tym którzy zaczną jak i tym którzy pociągną agresywną wymianę zdań dalej - dostajesz ostrzeżenie. żółtodziób.