Moderator: SebaSTI
DonCorrado napisał(a):Są? Będą mapy z blokadami? Bo ciągle ktoś tu rzuca hasło, że wieczorem, że za dzień, za dwa a map chyba dalej nie ma?
Jak Wy to robicie, że wchodzicie bez RallyPass'ów? Dymacie 5km przez las od miejsca zablokowania dojazdu. bo pisał bym się na takie coś z racji, że nie nawidze tłumów, ale bić kilometry przez całą polske a potem z buta przez lasy to troche bez sens. Mozna szukac fajnego miejsca i dużo chodzić ale buszować po lesie i tracić siły to dla mnie bez sensu.
Generalnie nikt tu nie chce prowadzić wojny z organizatorem, bardziej jest to pewnego rodzaju sprzeciw wobec odgórnych decyzji. Niewiele jest rajdów, gdzie blokuje się większość dojazdów na kilka kim do odcinka. Organizator tłumaczy, że jest to spowodowane koniecznością przejezdności tychże dróg... Tak naprawdę chodzi o umieszczenie większości publiki w PW, bo jest to zwyczajnie tańsze dla organizującego. Skupia większość safeciarzy właśnie w PW, reszta partii jest mniej obsadzona. Kosztem naszej przyjemności i wolności, ułatwia sobie pracę. Do tego PW to nie są najciekawsze miejsca, zwykle to jakieś 90 łatwodostępne, często stoi się też bardzo daleko od drogi. Do tego oglądanie odcinka specjalnego zza 3 rzędu osób już chyba mija się z celem. A za to trzeba płacić minimum 150 zł, nie jest to mała cena, a produkt jaki dostajemy jest mizerny.
Hubertos napisał(a):odcinek Baranowo chcą zamknąć o 18 w sobotę...
Hubertos napisał(a):Nie wiem, czy dokładnie czytaliście Rally Guide 2, ale odcinek Baranowo chcą zamknąć o 18 w sobotę... To już jest szczyt wszystkiego.
Miłej lektury...michuczy napisał(a):Czy to potwierdzona informacja?Hubertos napisał(a):Nie wiem, czy dokładnie czytaliście Rally Guide 2, ale odcinek Baranowo chcą zamknąć o 18 w sobotę... To już jest szczyt wszystkiego.
Bo dostęp do Rally Guide 2 jest na hasło, a ktoś to czytał?
Mógłby jeszcze w końcu napisać co też za wesołe wały kręci nasz Delegat.Hubertos napisał(a):https://www.facebook.com/pages/Testy-u-Delegata/1387619354901390?sk=videos tu macie onboardy, gość doda jeszcze Baranowo i mapy z blokadami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości