Moderator: SebaSTI
Czekaj niech się zastanowię... hymm... w pracy, w sklepie, z żoną u lekarza, sprzątałem dom... yyyy to się nazywa jakoś tak: Prawdziwe Życie.Zepter napisał(a):Mad Max: Ależ ty jesteś spostrzegawczy... Powiedz mi gdzie ty byłeś, kiedy tyle było opisywane.... mówione, kto jedzie nowym Polo a kto starym.. i jakie są w nich różnice widoczne nawet gołym okiem...
Widzę że nic się nie nauczyłeś poprzednio... więc za nim odpiszesz przeczytaj zdanie poniżej.Kajtofan napisał(a):Mad Max napisał(a):(...)Mam też nadzieję że nasz inwalida pierwszej kategorii błyśnie w dalszej części rajdu jakimiś dobrymi wynikami i nie skończy rajdu tak "jak zwykle"
Sam jesteś inwalida pierwszej kategorii - ale umysłowy, a to znacznie gorzej...
Kolejny po Kajtofan'ie któremu próba zabłyśnięcia i zaślepienie geniuszem RK zmąciła trzeźwość rozumienia... więc ci wytłumaczę to był sarkazm, dziwię się że go nie zrozumiałeś, pewnie dlatego że nie przeczytałeś całej wypowiedzi.jacko napisał(a):no patrz inwalida a szybszy na 1. splicie od 3 volkswagenow, uwazaj aby ci zyłką nie pękłaMad Max napisał(a):(...)Mam też nadzieję że nasz inwalida pierwszej kategorii błyśnie w dalszej części rajdu jakimiś dobrymi wynikami i nie skończy rajdu tak "jak zwykle"
Kajtofan napisał(a):Mad Max napisał(a):(...)Mam też nadzieję że nasz inwalida pierwszej kategorii błyśnie w dalszej części rajdu jakimiś dobrymi wynikami i nie skończy rajdu tak "jak zwykle"
Sam jesteś inwalida pierwszej kategorii - ale umysłowy, a to znacznie gorzej...
Thomas napisał(a):Loeb wolniej do Roberta na pierwszym splicie
Mad Max napisał(a):(...)Kolejny po Kajtofan'ie któremu próba zabłyśnięcia i zaślepienie geniuszem RK zmąciła trzeźwość rozumienia... więc ci wytłumaczę to był sarkazm, dziwię się że go nie zrozumiałeś, pewnie dlatego że nie przeczytałeś całej wypowiedzi.
Anton napisał(a):ale jak go nie wielbić za takie chwile jak ta właśnie trwająca.
Gabat napisał(a):Nie da się normalnie pracować
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości