Rallye Monte Carlo 2015

...co w świecie WRC piszczy

Moderator: SebaSTI

Re: Rallye Monte Carlo 2015

Postprzez madman » piątek, 23 sty 2015, 11:52

RK świetny czas, 3 sekundy szybciej od Ogiera, 5,3 od Latvali, świetny dobór opon i dobra jazda. Robert musi być mega pewny opisu i swojej jazdy, skoro na oesie jest mglisto i nawet Jari na to narzeka. :o Oby tak dalej. :wink:
"To że trzeba hamować poznawałem po tym, że wszyscy kibice zaczynali uciekać." - K. Hołowczyc
madman
N3

Postprzez Mad Max » piątek, 23 sty 2015, 11:55

Zepter napisał(a):Mad Max: Ależ ty jesteś spostrzegawczy... Powiedz mi gdzie ty byłeś, kiedy tyle było opisywane.... mówione, kto jedzie nowym Polo a kto starym.. i jakie są w nich różnice widoczne nawet gołym okiem... :?
Czekaj niech się zastanowię... hymm... w pracy, w sklepie, z żoną u lekarza, sprzątałem dom... yyyy to się nazywa jakoś tak: Prawdziwe Życie. :roll: Może w przeciwieństwie do Ciebie i kilku innych osób mam ważniejsze życzy na głowie niż siedzenie cały dzień na forum i rozkminianie wszystkiego co jest związane np. z Kubicą... ostatnio przez ten bełkot ciężko jest się przedrzeć żeby wyłapać coś wartościowego wiec przepraszam cię z całego serca i wybacz mi że tego nie wyłapałem, obiecuje również że to się więcej nie powtórzy. :roll:

Kajtofan napisał(a):
Mad Max napisał(a):(...)Mam też nadzieję że nasz inwalida pierwszej kategorii błyśnie w dalszej części rajdu jakimiś dobrymi wynikami i nie skończy rajdu tak "jak zwykle"

Sam jesteś inwalida pierwszej kategorii - ale umysłowy, a to znacznie gorzej...
Widzę że nic się nie nauczyłeś poprzednio... więc za nim odpiszesz przeczytaj zdanie poniżej.

jacko napisał(a):
Mad Max napisał(a):(...)Mam też nadzieję że nasz inwalida pierwszej kategorii błyśnie w dalszej części rajdu jakimiś dobrymi wynikami i nie skończy rajdu tak "jak zwykle"
no patrz inwalida a szybszy na 1. splicie od 3 volkswagenow, uwazaj aby ci zyłką nie pękła :wink:
Kolejny po Kajtofan'ie któremu próba zabłyśnięcia i zaślepienie geniuszem RK zmąciła trzeźwość rozumienia... więc ci wytłumaczę to był sarkazm, dziwię się że go nie zrozumiałeś, pewnie dlatego że nie przeczytałeś całej wypowiedzi.
Jest jedna rzecz dla której warto żyć - RAJDY!!! i nie zmienia się nic

http://www.modelowanie.fora.pl
Na warsztacie:

Obrazek Obrazek
Mad Max
S2000

Postprzez Marko Rally » piątek, 23 sty 2015, 11:56

Loeb też po trzecim oesie narzekał na mgłę, powiedział że trzeba zaufać opisowi.

Hej! Idźcie się kłócić gdzie indziej.
Marko Rally
N3

Postprzez Thomas » piątek, 23 sty 2015, 12:00

Kajtofan napisał(a):

Sam jesteś inwalida pierwszej kategorii - ale umysłowy, a to znacznie gorzej...

spokojnie. Mad prawdopodobnie napisał w pozytywnym kontekście, nie spodziewałbym się złośliwości z jego strony...

Loeb wolniej do Roberta na pierwszym splicie :)
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez madman » piątek, 23 sty 2015, 12:03

Thomas napisał(a):Loeb wolniej do Roberta na pierwszym splicie :)

I na drugim! :D
"To że trzeba hamować poznawałem po tym, że wszyscy kibice zaczynali uciekać." - K. Hołowczyc
madman
N3

Postprzez Anton » piątek, 23 sty 2015, 12:04

Jedno można już teraz powiedzieć, nie taka słaba ta Fiesta jak niektórzy wróżyli. Szrotem nikt nie podróżowałby tempem mistrza świata, nawet mający przebłyski geniuszu Robert Kubica. A sam Robert cóż, "zwycięzcy są na mecie, bla bla bla" - wszystko prawda, ale jak go nie wielbić za takie chwile jak ta właśnie trwająca.

Go Robert...

EDIT.
Dziękuję Robert, to mi wystarczy, objechać mistrzów na ich terenie... bezcenne. Teraz zwolnij i dojedz do mety aby łapać doświadczenie :)
Ostatnio edytowano piątek, 23 sty 2015, 12:13 przez Anton, łącznie edytowano 1 raz
Anton

Postprzez Thomas » piątek, 23 sty 2015, 12:12

tak, jest! Rboert niesamowicie przejechał ostatni split i mamy kolejne OSowe zwycięstwo, ech, szkoda tej awarii wczoraj, bo człek by się bardziej ekscytował :wink:
"W zeszłym roku miałem pięć wypadków i żaden nie był wynikiem nadmiernej prędkości...ci, którzy nie rozumieją tego sportu, mają prawo nie wiedzieć. Natomiast ci, którzy są w tym sporcie czasami powinni pomyśleć...ale z czasem zapominają.
Thomas
A5

Postprzez ceofx » piątek, 23 sty 2015, 12:12

Coś pięknego :D :mrgreen:
ceofx
N1

Postprzez andrzejn4 » piątek, 23 sty 2015, 12:13

jest jest jest Robercik pierwszy
andrzejn4

Postprzez jacko » piątek, 23 sty 2015, 12:14

Mad Max napisał(a):(...)Kolejny po Kajtofan'ie któremu próba zabłyśnięcia i zaślepienie geniuszem RK zmąciła trzeźwość rozumienia... więc ci wytłumaczę to był sarkazm, dziwię się że go nie zrozumiałeś, pewnie dlatego że nie przeczytałeś całej wypowiedzi.

no tak jak ktos go nie nazywa inwalida to musi byc od razu jego fanatycznym kibicem :-) racje ma np viper mowiacy, ze zwyciezcow mamy na mecie a to dopiero 4. OS, bo do tego czasu moze jeszcze wydzwonic, w kazdym razie z takim ciezkim sarkazmem bardziej byś się spełniał na onecie ;-)
jacko
A5

Postprzez Marko Rally » piątek, 23 sty 2015, 12:14

Loeb czwarty, 7 sek za Kubicą. Pięknie to wygląda. Oby tak dalej :D
Marko Rally
N3

Postprzez Gabat » piątek, 23 sty 2015, 12:15

Nie da się normalnie pracować :D
Gabat
N2

Postprzez seal » piątek, 23 sty 2015, 12:15

Anton napisał(a):ale jak go nie wielbić za takie chwile jak ta właśnie trwająca.

Daj spokój, przed ślubem się tak nie stresowałem ;-)
Biało-czerwona flaga przy 1 robi robotę !
seal
A5

Postprzez Zoe » piątek, 23 sty 2015, 12:21

Jest jakiś stream darmowy z tego co się dzieje?
Zoe
A5

Postprzez kostek45 » piątek, 23 sty 2015, 12:23

Gabat napisał(a):Nie da się normalnie pracować :D

No... Niedługo serwis. ;)
Robert ładnie idzie, oby bez przygód.
Ogier odrabia do Loeba, myślę że to może być pasjonując walka na przestrzeni całego rajdu. O ile któryś nie wypakuje.
Reszta już ponad minutę... Sporo. JML? Na przetrwanie, dojechanie, zapunktowanie?
Hultaj się turla. Bez przebłysków póki co. Szkoda.
kostek45
A5

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Mistrzostwa Świata