Moderator: SebaSTI
adamlen napisał(a):...
Wpadka M-Sportu. Liście zatykają chłodnicę i silniki się przegrzewają.
Yrtat napisał(a):A ja właśnie mam pytanie do osób, które zakupiły WRC+. Mam problemy z zalogowaniem się na TV, pojawia się błąd z nazwą z userem.. Na kompie i i telefonie nie miałem problenów.
Kruk napisał(a):Z tym ocenianiem załóg to miało być takie humorystyczne rozpoczęcie sezonu. Chyba nikt nie zakładał, że po trzech kilometrach można przewidywać wyniki rajdu. Tym bardziej na Monte, gdzie wszystko jest nieprzewidywalne.
adamlen napisał(a):Sporo nowości w tym sezonie. Mi brakuje tylko w stawce Latvali.
Witcher1990 napisał(a):woocasch napisał(a):To samo tyczy się Loeba, może zaskoczyć, chociaż widać, że lata robią swoje i młodsi zawodnicy mu uciekają. Niby fajnie, że nadal jeździ, ale takie powroty z "emerytury" rzadko kiedy kończą się spektakularnymi sukcesami
No, no ostrożnie z tymCo prawda Loeb jeździ dla frajdy ale przypominam Rajd Meksyku i Rajd Hiszpanii w Citroenie
pablo0109 napisał(a):Dajcie namiary na streama do live monte 2020
Iwan Drago napisał(a):D. Jocius z jakimiś problemami?
Czy takie mega słabe tempo??
KaMiLL WRC napisał(a):Moje zdanie jest takie, że niespełna 40-latek z takim małym doświadczeniem po przesiadce z auta R2 nie powinien wsiadać do takiego samochodu... Po co się kompromitować w dodatku za swoje pieniądze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości