zaszybki napisał(a):https://www.youtube.com/watch?v=uNNkGyriWkY
A ta "krzywa" hopa to gdzie?
To jest na Świętajnie przed wsią Dobka
marcin napisał(a):Trzecie ostatnie odnośnie Hopy "Gawliki wielkie" na oesie Kruklanki, kojarzy ktoś czy ładnie tam latają

?
Boberek90 napisał(a):Ja mam trochę inne pytanie ma ktoś może onboard-a z Kruklanek tylko tak jak lecą w tym roku, a nie pod prąd ?
Nie dostaniesz takiego onboardu bo ten odcinek nigdy w tym kierunku nie był rozgrywany.
holi napisał(a):też Chmielewo. O ile tam też nie będzie PW... Ktoś się oriętuje?
holi napisał(a):Wie ktoś czy będzie to PW? Byłby ktoś miły pokazać mi gdzie to na mapce?
Skoro wiesz gdzie są dane miejscówki to czy Ty naprawdę masz tak duży problem żeby spojrzeć na mapy na stronie rajdu?? które zresztą wiszą tam już dobre dwa tygodnie.
marcin napisał(a):Mam jeszcze drugie pytanko odnośnie odcinka "orzysz", to jest chyba nowy oes ale może ktoś z miejscowych kojarzy te hopy które oznaczył organizator na mapkach? Są godne polecenia?
Był na poprzednich stronach wrzucony onboard z Orzysza, proponuję Ci go obejrzeć i samemu ocenić
Yrtat napisał(a):Mnie się wydaje że to są te hopki 2,5km przed metą na Chmielewie ale mogę się mylić - brakuje mi tej napompowanej bramy

2,5km ale od mety - koleg
Holi pyta o to miejsce już kolejny raz podrzucając tylko inne ujęcia