Seb już płacze, co za żenujący typ

Moderator: SebaSTI
Dani napisał(a):"It was terrible to be first. It was that bad. It's a shame that we have to follow the stupid historic rally."
Seb już płacze, co za żenujący typ![]()
![]()
wczoraj jak mu pomagała pierwsza pozycja startowa, to nic nie mówił.
viper napisał(a): Była to moja odwiedź na teksty w stylu ze Kubica bedzie wygrywał pojedyncze oesy na Szwecji porównujac do MC co było dla mnie śmieszne. To ze powiedziałem ze Kubica jedzie tylle ile umie na tej nawierzchni nie jest żadna ujma dla niego, bo całe życie powtarzam Zeby byc szybkim na luźnych nawierzchniach trzeba po nich wiecej jezdzic niz przeciętnie zawodnik jezdzi po asfaltach w regionalnych mistrzostwach i cudów nie ma. Jeżeli bedzie Kubica chciał przyspieszyć to ci gwarantuje ze ma bandę na bank, wiec moze obrał taktykę pojadę i sie faktycznie poucze bo km oesowych nikt mu nie zabierze a wynik i tak juz nie ma znaczenia. Moze zrobił odwrotnie niz dotychczas.
O ile po sytuacji na linii Loeb-Ogier, nie miałem nic do niego, nawet dobrze że był taki młody gniewny. Ale buc z niego wychodzi, coraz bardziejThomas napisał(a):Dani napisał(a):"It was terrible to be first. It was that bad. It's a shame that we have to follow the stupid historic rally."
Seb już płacze, co za żenujący typ![]()
![]()
wczoraj jak mu pomagała pierwsza pozycja startowa, to nic nie mówił.
dlatego nie lubię gościawszyscy wokół niego są głupi, Maldonado, historic rally. Poziomem nie dorównuje Loebowi, nie tylko sportowym (przynajmniej na razie)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość