Moderator: SebaSTI
speedyzxz napisał(a):viper napisał(a): bo 4 rajdy to 1/3 sezonu wiec można coś już powiedzieć.
4/13 < 1/3czyli mniej sezonu nam minęło
No ale Latvala już sporą stratę złapał po 3 rajdach poza top10 (2 razy poza drogą), na mistrza ma jeszcze jakieś szanse, ale już wykorzystał limit błędów
viper napisał(a):No tam nie czepiaj sie drobiazgów. Kurde tu wszystko trzeba wyjaśniać co do cyferki, bo zaraz jakiś drobiazgowiec sie znajdzie. Wiem , ze jest 13 rajdów, ale nie zamierzam sie bawić w kalkulator drobiazgowy , bo to nie ma sensu
Matthias Schmidt napisał(a):viper napisał(a):No tam nie czepiaj sie drobiazgów. Kurde tu wszystko trzeba wyjaśniać co do cyferki, bo zaraz jakiś drobiazgowiec sie znajdzie. Wiem , ze jest 13 rajdów, ale nie zamierzam sie bawić w kalkulator drobiazgowy , bo to nie ma sensu
Spokojnie, bez ciśnienia! Wyluzuj
Latvalę można skreślić, ale tylko połowicznie, bowiem rozwalił się w takich a nie innych warunkach. W innych nie musi już popełniać błędów, przypomnijcie sobie jego zeszły sezon.
Mikko tytułu nie zdobędzie, bo choć Matton ma więcej oleju w głowie niż Quesnel, to jednak watpie by zdołał pokonać Loeba jeżdżąc w tym samym zespole. Mimo że jest znacznie szybszy niż w zeszłym roku.
Petter też tytułu nie zdobędzie, bo choć jest szybki, jednak nie na tyle by wygrywać
Matthias Schmidt napisał(a):Wow, ale Latvala latałTrzeci Neuville ponad minutę do niego stracił. Citroen nie wygrał ani jednego oesu
Szkoda Sordo.
Matthias Schmidt napisał(a):Oj viper, viper...
Gratulacje dla Mikko, fantastyczny rajd. Teraz Citroen może być szczęśliwy, że mają Hirvo w składzie. Dowiódł, że potrafi jechać taktycznie i mimo, że Loeb odleciał, i tak to Citroen ma najwięcej punktów za ten rajd.
Dla Forda to po prostu kompletna porażka. Petter i tak odrobił bardzo bardzo wiele, ale JML zawiódł... po raz kolejny zresztą. Szkoda, pozostaje liczyć, że w Argentynie będzie lepiej.
No i życiowy wynik Novikova. Fajnie to widzieć. On już dojrzał
viper napisał(a):speedyzxz napisał(a):viper napisał(a): bo 4 rajdy to 1/3 sezonu wiec można coś już powiedzieć.
4/13 < 1/3czyli mniej sezonu nam minęło
No ale Latvala już sporą stratę złapał po 3 rajdach poza top10 (2 razy poza drogą), na mistrza ma jeszcze jakieś szanse, ale już wykorzystał limit błędów
No tam nie czepiaj sie drobiazgów. Kurde tu wszystko trzeba wyjaśniać co do cyferki, bo zaraz jakiś drobiazgowiec sie znajdzie. Wiem , ze jest 13 rajdów, ale nie zamierzam sie bawić w kalkulator drobiazgowy , bo to nie ma sensu. Dla mnie Latvala ma po tytule, bo musiał by pojechać 3 rajdy perfekt, żeby znowu być w czołówce, a przy jego stylu jazdy jest to nie możliwe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości