Moderator: SebaSTI
andrew88 napisał(a):Ciekawe jest to, że Kruuda nie jedzie rajdu w 208 T16. Rzeźnikowi aż tak zależało na starcie w Rzeszowskim tym samochodem, że TRT odprawił Estończyka z kwitkiem?
Witcher1990 napisał(a):Kruda skasował Puga na Wieliczkach 200m od mojej miejscówki. Ponoć nie zdążyli z odbudową na Finkę
Nie martwcie się. Z naszą załogą wszystko ok.
Samochód uszkodzony nieznacznie, ale unieruchomiony.
Czekamy na dalsze informacje...
menson napisał(a):Jak nie zdążyli skoro jechał tym autem na rajdzie w Estonii rundzie ERC. Z tego co słyszałem mają dwa pugi (jedno auto jeździ w mistrzostwach Węgier). Raczej to Kruuda ich odprawił z kwitkiem bo ciągle narzekał na auto że nie jedzie i nie ma mocy. Poza tym nie okłamujmy się to auto prawie nie ma żadnych spektakularnych wyników
Witcher1990 napisał(a):Tak się zastanawiam czy mam jeszcze siłę patrzeć na Kubicę... Kto był na Polskim to wie co mówili o nim kibice pomimo wielu jego fanów..
Przykro się na to patrzy i przykro się to pisze, przygoda przed rajdem, przygoda na rajdzie, przygód ciąg dalszy... dobrze że auto całe to jeszcze przez dwa dni pojeździ. Niestety ale powoli do tego zaczyna dochodzić, mój ojciec na początku sezony pytał się "Który Kubica??" teraz pyta się "Jedzie jeszcze??" - mam nadzieję że jednak w przyszłym sezonie bedziemy go oglądać w WRCWitcher1990 napisał(a):Wg mnie to obecnie można zacząć obstawiać kiedy wypadnie w kolejnym rajdzie, może bukmacherzy wprowadzą takowe zakłady. Wydaje mi się, że w przyszłym sezonie już go nie zobaczymy nawet jeśli pokaże dobre tempo na asfalcie chociaż jak się popatrzy na ERC to wcale nie miał super frekwencji dojeżdżania...
ryjas napisał(a):Witcher1990 napisał(a):Tak się zastanawiam czy mam jeszcze siłę patrzeć na Kubicę... Kto był na Polskim to wie co mówili o nim kibice pomimo wielu jego fanów..
Nie zastanawiaj się. Nie patrz. Co się będziesz męczył i zaśmiecał forum takimi wpisami?
Finak jest bardzo specyficzna, bo tam w większości koło drogi są głębokie rowy i nie trzeba się mocno zgruzować, tylko wystarczy ześliznąć się do takiego rowu i jest po zawodach, a takich przypadków było już sporoCendra napisał(a):Najdziwniejsze jest to, że RK nawet jak ma drobną przygodę to zazwyczaj auto nie nadaje się do jazdy...
Mad Max napisał(a):Przykro się na to patrzy i przykro się to pisze, przygoda przed rajdem, przygoda na rajdzie, przygód ciąg dalszy... dobrze że auto całe to jeszcze przez dwa dni pojeździ. Niestety ale powoli do tego zaczyna dochodzić, mój ojciec na początku sezony pytał się "Który Kubica??" teraz pyta się "Jedzie jeszcze??" - mam nadzieję że jednak w przyszłym sezonie bedziemy go oglądać w WRC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 6 gości